Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Meidžer En, Ventvort Sali "Laukinis medus. Audringas plaukio

2 Eur

1996
Lietuvių kalba
"Mažoji Rosma", kietas viršelis, 320 psl., serija "Užsienio rašytojų meilės romanai".
Būklė: Ideali

Prieš keletą metų Sesilija Vat pabėgo iš namų nuo tėvo tironijos ir ištekėjo prieš jo valią. Bet jos vyras numirė, ir dabar ji grįžta į tėvų namus. Čia Sesilija netikėtai sužino, jog tėvas rimtas ligonis, o jo firmai gresia visiškas bankrotas. Kartu su pamote romano heroje surezga planą, kaip išgelbėti firmą nuo pražūties, o tėvą - nuo galingo konkurento neapykantos. Bet kas jis toks? Apie tai ir skaitykite romane. Jauna šokėja Zara sudaro kontraktą dirbti naktiniam klube ir patenka į uostą Šiaurės Afrikoje. Gelbėdamasi nuo įkyraus gerbėjo persekiojimų, ji slapčia prasmunka į anglų laivą, - nori grįžti į tėvynę. Tačiau kapitonas ją išlaipina į krantą. Situacija, atrodo, beviltiška

Skelbimas „Meidžer En, Ventvort Sali "Laukinis medus. Audringas plaukio“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Meilės romanai“ turinį.

1 / 1 Meidžer En, Ventvort Sali "Laukinis medus. Audringas plaukio
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Meilės romanai:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
228129
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
233
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00