Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Holt Viktorija "Sunkus kelias į laimę"

2 Eur

Meilės romanas
1994
Lietuvių kalba
"Rosma", 298 psl., serija "Sentimentalus meilės romanas".
Būklė: Ideali

Viktorijos Holt meilės romanai skaitomi visame pasaulyje, visur pripažystamas jos didelis talentas. Holt romanų herojai net ir sunkiausiomis aplinkybėmis randa kelią į laimę. Jaunai Feivelei Farington gyvenimas atrodė giedras kaip Kaprio, kur ji gyveno su tėvu, dangus. Tačiau viskas pasikeitė kaip paveikslėliai kaleidoskope po to, kai ji ištekėjo už senos ir kilmingos anglų Pendorikų giminės Įpėdinio. Baisi paslaptis slėgė šią giminę: jaunos Pendorikų žmonos mirdavo netikėta ir tragiška mirtimi. Šiame romane pasakojama, kokius nuotykius teko patirti jo herojei, kol ji atskleidė Pendorikų giminės paslaptį ir surado seniai trokštamą laimę

Skelbimas „Holt Viktorija "Sunkus kelias į laimę"“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Meilės romanai“ turinį.

1 / 1 Holt Viktorija "Sunkus kelias į laimę"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Meilės romanai:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
234659
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
331
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00