Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Chancellor Victoria "Vienintelė meilė"

2 Eur

Bredas Petersonas apsisprendė prieš vienuolika metų, kai nusigręžė nuo savo vaikystės meilės ir pasirinko perspektyvesnį gyvenimą ir įtakingesnę moterį Hiustone.
2002
Lietuvių kalba
"Dajalita", minkštais viršeliais, 270 psl.
Būklė: Ideali

Tačiau klysdamas jis suprato, kad paliko patį didžiausią turtą, kokį kada nors galėjo surasti. Šilti prisiminimai apie žavingąją Džilianą sugrąžino jį atgal į Skotsvilį, pasiryžusį atgaivinti jų meilę. Džiliana Snou žinojo, kad jokio vyriškio nebemylės taip, kaip mylėjo Bredą. Išeidamas jis išsinešė ir jos širdį bei sielą. Ji prisiekė, kad verčiau amžinai liks viena, nei vėl įsileis Bredą į savo širdį. Bet net jos pyktis pasirodė bejėgis, kai žmogus, kurį visąlaik mylėjo, pradėjo ją merginti po tuo pačiu Skotsvilio mėnuliu, po kuriuo kadaise įsiliepsnojo jų meilė

Skelbimas „Chancellor Victoria "Vienintelė meilė"“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Meilės romanai“ turinį.

1 / 1 Chancellor Victoria "Vienintelė meilė"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Meilės romanai:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
229502
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
194
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00