Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Naktinio matymo prietaisas nvmt spartan 3x42

180 Eur

Naujas,iki 1000 metrų.atstume užtikrintai galima stebėt objekta
Kompaktiški NVMT serijos naktinio matymo prietaisai skirti stebėti ir orientuotis naktinėmis sąlygomis. Išskirtinė NVMT Spartan prietaisų savybė – galingas IR spindulių žibintas, kurio dėka žymiai pailgėja stebėjimo atstumas. Su šiuo žibintu galima stebėti nepakankamo naktinio apšvietimo sąlygomis arba visiškoje tamsoje. Du 1/4" tvirtinimo lizdai skirti tvirtinti prietaisą tiek prie stovo, tiek ant kaukės. Pasitelkę papildomus NVMT Spartan aksesuarus jūs galite kokybiškai pagerinti stebėjimo procesą. Naktinio fotografavimo ar filmavimo galimybę užtikrina foto adapteriai, o keičiami objektyvai suteikia prietaisui papildomo universalumo. Dėl 3x didinimo ir aukšto šviesingumo objektyvo NVMT Spartan 3x42(*****) galima sėkmingai naudoti stebint iš didelių atstumų (iki 180 m). Tuo pačiu prietaisas išsaugojo tradicinius privalumus nedidelio svorio ir kompaktiškumo atžvilgiu, likdamas kišeniniu monokuliaru. Tai pats universaliausias šios serijos prietaisas, tinkamas naudoti įvairiose srityse.Galingas įrengtas IR spindulių žibintas suteikia galimybę stebėti nepakankamo naktinio apšvietimo sąlygomis (kai danguje nesimato mėnulio ir žvaigždžių) arba visiškoje tamsoje (visiškai izoliuotose patalpose, rūsiuose ir pan.). Naktinio matymo prietaisai NVMT pasižymi patikimumu, kompaktiškumu, konstrukcijos ergonomiškumu, nedideliu svoriu ir itin aukštos kokybės optika. Prietaiso korpusas padengtas soft tipo sluoksniu, kuris garantuoja patogų jo naudojimą, apsaugą nuo aplinkos faktorių poveikio (drėgmės, dulkių, purvo), todėl net padidintos drėgmės sąlygomis jį patogu laikyti. Objektyvo dangtelį galima nuimti ir pritvirtinti prie korpuso, kad nepasimestų. Patogus valdymo mygtukų išdėstymas – taip pat neabejotinas prietaiso privalumas.

Techninės charakteristikos *****
EOK karta 1
Didinimas, x 3
Objektyvo skersmuo, mm 42
Skiriamoji geba, linijų/mm 36
Apžvalgos lauko kampas, laipsniais 20
Maksimalus aptikimo atstumas, m* 150
Okuliaro perfokusavimo riba, dioptrijų 4
Darbinė įtampa, V 3(1XCR123A)
Tvirtinimo lizdas, coliais 1/4
Darbo trukmė, val. 20
Apsaugos klasė, kodas IP -
Temperatūros diapozonas -30c ~-40c
Ilgis, mm 162
Plotis, mm 82
Aukštis, mm 60
Svoris, kg 0,5
*Maksimalus 1,7x0,5 m dydžio objekto aptikimo atstumas natūralaus nakties apšvietimo sąlygomis, esant 0,05 lx (ketvirtis mėnulio).
Suteikiama garantija

YOUTUBE- http://www.youtube.com/watch?v=YG99n3pfFmI

Daugiau prekių asortimento rasit apsilankę mūsų internetinėj parduotuvėj adresu www.paskesta.lt

Skelbimas „Naktinio matymo prietaisas nvmt spartan 3x42“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-10-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Medžioklės reikmenys“ turinį.

1 / 2 Naktinio matymo prietaisas nvmt spartan 3x42
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Medžioklės reikmenys:
Kestuxxx
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
236975
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1328
Atnaujintas:
2019-10-17 10:34