Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Mažoji Panda ieško namų !

Nemokamai

Panda pradeda savo didžiąją gyvenimo kelionę, kurioje ji pasiruošusi truks pliš rasti naujus, nuolatinius, jaukius, žodžiu, pačius pačiausius namus, kur jos lauktų mylintys ir rūpestingi žmonės (Y) . Šis mažas pūkų kamuoliukas (katytė gimusi 2024 m gegužės mėn.) jau pasiruošęs tvarkingam katiniukui reikalingą kraitelį - gavusi vaistukų nuo vidaus ir išorės parazitų, atlikti virusinių ligų testai, paskiepyta kompleksine vakcina ir sučipuota. Beje, kaip ir priklauso kultūringai kambarinukei, mazgė tvarkingai naudojasi dėžute su kraiku (Y) . Panda - labai mielas kačiukas, pakalbinta visada kažką papasakoja savo vaikiškai katinišku balseliu, o vos palietus ranka, įjungia rimtą murkimo motoriuką :-) . Bet... neapsigaukite, tai juk mažas kačiukas, tad ramybė artimiausiu metu tikrai negyvens namuose :-D . Mažylė puikiai sugeba ne tik sudaužyti širdis savo grožiu, bet ir moka šėlti, dūkti, žaisti, lakstyti, kartstytis draskyklėmis tarsi bezdžioniukas, ridenti kamuoliukus, šokinėti ant kėdžių....Ji tikras vijurkas, tad nusiteikite, jog jūsų rytas ne visuomet prasidės įprastu laiku su kvepiančia kava rankose, jis bus tada, kai mažoji damutė užsimanys jūsų dėmesio ar žaidimų ;-)
Jei daug maž susidarėte vaizdinį, kas yra mažas kačiukas ir tai nei kiek negąsdina, jei nusiteikę atleisti už visas sudaužytas vazas ir nagučiais "pačiupinėtus" baldus, jei žinote kas yra atsakingas katytės auginimas (tikriausiai nereikia pasakoti kam reikalinga sterilizacija ar tinkleliai atveriamiems langams), jei žinote, kad katė yra įsipareigojimas artimiausiems keliolikai ar net 20+ metų, tuomet jums pasisekė - fainuolė Panda laukia skambučio tel. 8 690 *****, nes būtent TOKIO žmogaus ji ir ieško (Y)
Marijampolė

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 10 Mažoji Panda ieško namų !
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Panda
Marijampolė, Kalvarija
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
282928
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
36
Atnaujintas:
2024-07-30 23:58