Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Matematikos ir informatikos korepetitorius

10 Eur

Matematikos ir informatikos mokytojas, baigęs matematikos-informatikos fakultetą universitete, padeda V-XII klasės mokiniams su matematika. Studentams aukštoji matematika: analizinė geometrija, skaičiu teorija, matematinė analizė, matricos ir determinantai, ribos, sekos, funkcijos, išvestinės, integralai, diferencialinės lygtis, tikimybės ir statistika, kompleksiniai skaičiai, vektoriai, matematinė logika.
Programavimas c++ arba paskalio kalba, programų kūrimas su delphi. MS word, access, excel, power point. Internetinių puslapių kūrimas. Ruošiu egzaminams, sprendžiu uždavinius. Individualiai arba mažose grupėse. Renku, taisau ir tvarkau kompiuterius. 60 min = 10 EUR. Dėstymas lietuvių arba rusų kalbomis.

Kontaktai:
Vilnius, Šėškinė
e-mail: *****
telefonas: *****

Skelbimas „Matematikos ir informatikos korepetitorius“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-11-30. Siūlome peržiūrėti naujausią „Korepetitoriai“ turinį.

1 / 1 Matematikos ir informatikos korepetitorius
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Korepetitoriai:
MatInfV
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
244222
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1205
Atnaujintas:
2020-11-30 09:06