Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Elektrinis kištukinis laikmatis (timer)+vatmetras.

4 Eur

Elektrinis kištukinis laikmatis "timer-rozete". 220v. Paprastas ir patikimas. Laikrodinis mehanizmas pradeda veikti istačius i elektros lizda, išorinis ratas padalytas į daug mažu sektoriu, norint kad tam tikru laiku elektros srove teketu reik nuspaust "sektoriuka", vienas "sektoriukas" 15min, kiek nuspausit "sektoriuku" tiek ir tekes srove.
Kaina 4eu.

Elektrinis-elektroninis kištukinis laikmatis (timer-rozete) su displejumi 220v. Modelis: TS ED1
(Electronic Digital Timer Switch Socket 24 Hour Cyclic)
Galima nustatyti 8 įjungimus-išjungimus. Be valandų ir minučių, galima pasirinkti ir savaitės dieną (arba keletą savaitės dienų). Yra funkcija "random", kai įsijungia santikinai haotiškai, imituodamas, kad name kažkas yra. Kaina 10eu.

HIDANCE wattmetr (ORIGINALas), kištukinis Elektros suvartojimo matavimo prietaisas tai puikus budas pamatuoti kiek „elektros“ sunaudoja tam tikaras prietaisas. Rodo „momentinius“ parametrus (voltaža, srove, watt‘us) ir duomenis per tam tikra laikotarpi (min/max voltažo, sroves ir bendra energijos suvartojima). „HIDANCE“ yra originalas, pe) prietaisas turi daugiau funkciju ir „navarotu“, ivedus tarifa suskaičioja suvartotos energijos kaina, ir nemažai kitu duomenu.
Kaina -13eu. (kaip AliExpress: https://aliexpress.ru/item/*****.html?spm )

HIDANCE wattmetero ANALOGAS, tos pačios funkcijas kaip originalo, bet nera užrašo „HiDANCE“. kaina -10eu. (Parduotas, laukiu papildymo)
Digital Wattmeter (mėlyni migtukai), funkcionalumas panašiai kaip „Hidance“, kaina 10eu. (Parduotas, laukiu papildymo)

Siuntimas +1,5eu.
LT pašto Išperkamoji siunta (kai pinigus sumoki atsiimant siuntini) dar +1,5eu.

Palanga - pristatymas nemokamas.
Klaipeda, Kretinga - pristatymas 2eu.
(geriau SMS ir skambučiai, *****)
Visi skelbimai: https://parduoduperku.lt/latonas

1 / 5 Elektrinis kištukinis laikmatis (timer)+vatmetras.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Matavimo įrankiai, prietaisai :
Edis
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
267564
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
338
Atnaujintas:
2020-04-01 10:31