Profesionali nagų priežiūra Vilnius by MISS KOKKO

Kaina sutartinė

Manikiūras, pedikiūras, ilgalaikis lakavimas, nagų priauginimas, japoniška nagų dailė, probleminių nagų gydymas, IBX procedūros, parafino vonelės ir kt.

Nagų meną įsimylėjau gyvendama Japonijoje. Tai nepaprasto grožio ir gilių tradicijų šalis, kurioje grožio industrija vystosi žymiai sparčiau nei Lietuvoje. Grįžus į savo gimtajį miestą Vilnių mano užduotimi tapo savo klientėms suteikti galimybę japoniška nagų daile grožėtis ir ant savo rankų. Dauguma mano naudojamų priemonių nuo gelio iki teptukų ir papuošalų yra japoniškos, tos pačios, kurias naudoja geriausios nagų studijos Tokijuje.

FAKTAI:

► Japoniško gelio gamintojai nuolatos konsultuojasi su žymiais drabužių dizaineriais ir tokiu būdu iš anksto nuspėja kokios spalvos bus populiarios ateinantį sezoną.
► Japonų meistrai žymiai daugiau dirba su teptukais.
► Labai dažnai salonuose yra galimybė rinktis tik gelinį lakavimą, paprastą laką mažai kas tebenaudoja.
► Japoniška dailė pasižymi puikiu įvairių technikų, spalvų bei papuošalų suderinimu. Tai gali būti ryškios arba pastelinės spalvos, metaliniai arba tikro stiklo papuošalai, swarovskiai, velvetas, raidės nuo seno laikraščio skiautės, grandinėlės ar viela. Visa tai gali būti panaudota kuriant nagų dizainus.
► Viskas turi būti KAWAII (miela).


NAUDOJAMOS TIK PROFESIONALIOS PRIEMONĖS

Procedūrų metu naudojami tik aukštos kokybės, originalūs, tausojantys nagus ir odą produktai (ARTISTIC NAIL DESIGN, VETRO, DADI OIL, IBX ir kt.). Didelė, vira 100 spalvų paletė, UV arba LED lempa (priklausomai nuo naudojamų priemonių)!

MYLIU SAVO DARBĄ!

Gyvendama Japonijoje pamilau japonišką nagų dailę ir viską, kas susiję su nagais. Man tai ne šalutinės pajamos, bet mylimas darbas, kuris reikalauja daug preciziškumo, žinių, kūrybiško mąstymo ir atsakingo požiūrio į savo klientus.

NUOLATINIS TOBULĖJIMAS

Nuolatos dalyvauju įvairiuose seminaruose, konkursuose, parodose Lietuvoje ir užsienyje, mokausi iš geriausių nagų meistrų Japonijoje.

DAUGIAU INFORMACIJOS www.misskokko.lt


Tavo nagų meistrė,
Kornelija KOKKO

PEOPLE WILL STARE, MAKE IT WORTH

Skelbimas „Profesionali nagų priežiūra Vilnius by MISS KOKKO“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-12-30. Siūlome peržiūrėti naujausią „Manikiūras, pedikiūras“ turinį.

1 / 6 Profesionali nagų priežiūra Vilnius by MISS KOKKO
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Manikiūras, pedikiūras:
Kornelija
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
248433
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
64
Atnaujintas:
2016-12-30 10:39