Lockerz pakvietimai

Kaina sutartinė

Lockerz tik su pakvietimu svetainė buvo sukurta siekiant sujungti su prekybos dalyviams, bendruomenės turinį. Žiūrėti išskirtinę vaizdo, atrasti naujus muzikos, žaisti žaidimus, bendrauti su draugais, ir gauti atlyginimą už jį. Dažniau lankotės, turite daugiau galimybių uždirbti PTZ (arba “Pointz”), Lockerz “savo forma valiuta. Yra daug būdų padaryti Lockerz pvz PTZ, galima kasdien, užbaigti klausimų kasdien, pakviesti draugus Lockerz. Šiuo metu, naudojant iš anksto Lockerz versija. Pilnos Lockerz bus išleistas kažkada šį rudenį.
Jeigu norite prisijungti prie Lockerz go here: reikia laiko Lockerz?
Šiuo metu yra 3 būdai gauti PTZ dėl Lockerz
- Pakviesti draugą
- Prisijungti dienos
- Dienos atsakymus į klausimus
Kiek PTZ aš gausiu?
- 2 PTZ kiekviena valstybė kviečia
- 2 PTZ, kai prisijungiate per parą
- 2 PTZ kai atsiliepiate dienos klausimas
Taigi, keli punktai, galiu gauti per dieną? Savaitę? Metus? Metus?
- Jei galite tiesiog prisijungti kiekvieną dieną ir tai kasdien klausimą gausite 4 PTZ dieną. Jei galite tai daryti kasdien savaitę turėsite 28 PTZ iki savaitgalio. Tad į mėnesį turite tarp 112-124 PTZ pabaigos. Dabar jei galite tai padaryti visus viena diena per metus, uždirbo 1.460 PTZ. Dabar jis neprisimena suskaičiuoti keletą kviečia Jus priimti.
Apžvalga Lockerz
Mažėjimo PTZ žaidimas (Įvadas į Lockerz)
Užsiregistravę esate priimtas į puslapį, kur jis sako, kad Jums žaisti šį žaidimą. Aš tai vadinu Falling PTZ žaidimą. Jei jau pradėjo žaidimą, jūs pamatysite stačiakampis su pop, tai ką jūs gausite su kritimo taškų. Paprasčiausiai perkelkite pelės tikslas juostą į kairę arba dešinę. Staiga matysite dėžės priklauso, kiekvienas skirtingo dydžio. Yra didelės dėžės, vidutinės dėžės, truputį dėžės. Kiekvienas punktas turi skirtingą kiekį. 1 didelis langas verta PTZ, vidutinės langelį verta 2 PTZ, mažą dėžutę sudaro 3 PTZ.
Dabar tai tik žaidimas truko maždaug 5 sekundžių, todėl reikia patraukti kuo daugiau langelių, kaip įmanoma! Nustatykite mažesnių dėžės, kurios yra PTZ verta daugiau! Iš žaidimo esmė yra surinkti visus langelius, kiek įmanoma, todėl jums gali PTZ kiek įmanoma. Po to žaidimas yra per matysite savo rezultatus. Kiek PTZ tai reiškia, kad jūs laimėjo, jis PTZ kaip jūsų ketina pradėti apie Lockerz! Kuo daugiau tuo geriau!
Lockerz mano (pagrindiniame puslapyje)
Kai baigsite žaidimą einate į “Mano Lockerz puslapyje. Tai jūsų namas, kuriame rasite naujienas Lockerz Lockerz nustatyti ir Lockerz perspėjimų. Šie perspėjimai pasakyti, jei narys Užsiregistravęs, jūs kviesti jį vis Lister Z, ir dar daugiau. Pasakysiu apie užsakymus ir Lister Z vėliau šiame vadove.
Rasite meniu viršuje ir apačioje navigacijos juostoje. Vienas iš svarbiausių jums orientuotis įvairiose Lockerz. Kaip Jūsų draugo puslapį, kur PTZ ir 2 skirtukų dar nepaskelbta. Apačioje meniu rasite ko Lockerz. kategorijas. Tokie kaip dažnai užduodami klausimai apie, privatumo informacijos, kad medžiagos pobūdį. Dauguma iš apačios Navbar skirtuką komiksai. Tai kur visą parą klausimą PTZ. Keep reading informacijos apie skirtingas dalis Lockerz!
Narys (pakviesti savo puslapyje)
Šis puslapis yra skirtas tik pakviesti draugus. Tai kur jūs einate, jei norite pakviesti kaip savo draugu. Tiesiog įveskite elektroninio pašto adresą, parašykite asmeninę žinutę, jei norite, ir paspauskite pakviesti. Didelė dalis į viršų ženklas yra tai, kad juostelės laiškas išsiųstas Jūsų draugui. Pavyzdžiui, jei tai reiškia, kad jie atrado laišką dar, ir tai taip pat reiškia duoti jums tą dieną, kai ją atidaryti. Ji taip pat suteikia jums galimybę persiųsti, kad jei jūs norite. Kai asmuo kelia statusas išeina iš “nepriimtini”, kad “priimtino”, kad ji suteikia jums dienos, kada jie registruoti pagal jus. Kai jie pasirašė su Lockerz galite laimėti su 2 PTZ. Taigi kiekvieną kartą kviesti draugui uždirbti 2 PTZ.
Z-List (po 20 nutartys)
Po pakviesti 20 savo draugams visiškai registruotas, jums bus pateiktas sąrašas z! Kas dabar Z sąrašą? “Tai mažas bendruomenė in žinoti draugų Lockerz gauti pirmojo Forsa dėl karšto prekių ženklų ir išimtinę prieigą prie VIP patirtimi, filmai, muzika, žaidimai - viskas vienoje vietoje” Kadangi Ž-Lister, jūs gausite dvigubai PTZ, VIP prekybos ir jūs Get free T-shirt Lockerz! gausite anksti susipažinti su naujų modelių Lockerz spalio mėn. Ir aš padaryti viską, kad taptų Z-Lister!
Dienraščių (dienos klausimus galite atsakyti PTZ)
Section dienraščiuose Lockerz, galite atsakyti į klausimus per parą, ir už tai gausite 2 PTZ! Lockerz pranešimus kasdien naujas klausimas, į kurį galima atsakyti. Šie klausimai yra visiškai atsitiktinai! Štai keletas pavyzdžių: Jei galėtų būti filmas, kuris jį? Koks buvo jūsų labiausiai embarrassing moment? Koks stilius muzikos jums klausytis labiausiai? Atsakyk į klausimus jokiu būdu jums nuspręsti. Nėra teisingą atsakymą, todėl jums neturėtų būti skirta bauda atsakymas neteisingas.
PTZ vieta (kur išpirkti prizus jūsų PTZ)
Šis Lockerz skyrių, kur Jūs sutaupysite kietajame PTZ laimėjo prizus! Yra tiek daug įvairių prizų rinktis! Štai keletas pavyzdžių: “Xbox 360″ iPhone bylose “,” Samsung 40 “LCD HDTV, MacBook Air”, “PS3 Slim, Ipod Touch 32GB, skaitmeniniai fotoaparatai, 5th gen iPod Nano, Xbox Live 12 Mėnuo bendrovių, Wii, PSP žaidimai PS3 žaidimai Xbox 360 žaidimų, DS žaidimai, dizainerio krepšiai, Burton, snieglenčių sportas, Ray Ban akinius nuo saulės, ir dar daugiau!

Skelbimas „Lockerz pakvietimai“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-12-30. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 4 Lockerz pakvietimai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Tori Flores
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
63691
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
847
Atnaujintas:
2009-12-30 00:00