HP Pavilion 23xi Pigiau nerasite

400 Eur

Parduodu 3 savaites mažai naudotą HP Pavilion 23xi led monitorių .
Tai geriausia progą įsigyti idealios būklės monitorių už itin mažą kainą.

Šis monitorius puikiai tinka žaidimams , darbui , filmams ir k.t
Full HD leidžia jums pasinerti į kompiuterinę erdvę.
Net 23 coliai


Monitorius parduodamas dėl finansinių problemų.

Paskubėkite arba jį nupirks kitas asmuo.

Monitorius idealios būklės

PILNA KOMPLEKTACIJA + HDMI LAIDAS (Dar geresnei vaizdo kokybei)

Monitoriaus pristatymas -
http://www.youtube.com/watch?v=Akv8fKMSY3Q
_________________________________________






































Norite kažko naujo? Norite analogų neturinčio IPS monitoriaus? Norite monitoriaus, kuris prilygtų kitų prekinių ženklų UltraSharp serijos modeliams ir tuo pačiu būtų pigesnis bei gražesniu dizainu? Pristatome Jums HP Pavilion 23xi 58.4 cm (23") įstrižainės IPS LED monitorių, kuris tikrai nenuvils!

Patobulintas Jūsų kasdieninis monitorius

Dalinkitės nuotraukomis, vaizdo įrašais ir žaidimais su visais kambaryje ir mėgaukitės tais pačiais puikiais vaizdais iš beveik bet kurio naujojo HP Pavilion 23xi 58.4 cm (23") IPS LED monitoriaus kampo. Neįtikėtina kokybė, ryškios spalvos ir išmanioji HP My Display programinė įranga padaro naudojimąsi dar malonesniu.

Mažiau iškraipymų. Mažiau neryškumo. Laimingi žiūrovai
In-Plane Switching (IPS) – turtinga spalvomis technologija, kurią pažįstate ir mėgstate planšetiniuose kompiuteriuose, mobiliuose įrenginiuose ir televizijoje - dabar visa tai yra prieinama mikro-ploname ekrane sukurtame ne tik namams. Tai užtikrina vaizdų ir spalvų pastovumą beveik visose kambario vietose.

Grožis ir intelektas

Modernizuokite savo namų darbo stalą su šiuolaikine minimalaus dizaino konstrukcija, kuri užtikrina maksimalų visų Jūsų mėgstamų vaizdinių ir ekrano turinio atvaizdavimą. Unikalus, mikro-plonas profilis virtualiai tinka visur, neužimdamas daug naudingo ploto. Nuveikite žymiai daugiau su dvigubo monitoriaus nustatymais, įmanomo išmanaus „junk ir naudokis“ (plug-and-play) dizaino dėka. Likite prisijungę prie esamų ir keičiamų įrenginių su integruotomis VGA, DVI ir HDMI jungtimis (su HDCP).

Stulbinančios detalės
Atgaivinkite savo prisiminimus iki menkiausių detalių. HP Enhance+ suteikia super-ryškius vaizdus ir pažangų triukšmo mažinimą. Mėgaukitės ryškiu, detaliu vaizdu su FULL HD (1920x1080) skiriamąja geba ir 10,000,000:1 dinaminio kontrastingumo santykiu. Suteikite savo nuotraukoms, vaizdo įrašams ir internetiniams žaidimams daugiau spalvų gilumo ir pajauskite juodai juodesnių ir baltai baltesnių spalvų skirtumą.

Programinė įranga, kuri supaprastina
Kontroliuokite energijos taupymo režimus ir pritaikykite ekrano nustatymus su integruota HP My Display programine įranga, kuri taip pat leidžia suskirstyti Jūsų ekraną, todėl tuo pačiu metu galėsite dirbti su daugiau atidarytų programinių langų.

HP Jūsų pusėje
Energiją bei aplinką taupančios technologijos dėka padeda sumažinti elektros suvartojimą ir energijos sąnaudas. LED apšvietimas be gyvsidabrio, dizainas be BFR/PVC, ekrano stiklas be arseno, o pakuotė – perdirbama, visa tai tik kelios atsakomybę pažyminčios detalės, kurios tiesiogiai įdiegtos šiame ekrane

Skelbimas „HP Pavilion 23xi Pigiau nerasite“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „LED monitoriai“ turinį.

1 / 4 HP Pavilion 23xi Pigiau nerasite
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje LED monitoriai:
Benas
Vilnius
Skelbimo nr.:
200497
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
614
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19