Plaukimai Dubysa ir Kražante

3 Eur

Zakeliskiai-tai baidariu, katamaranu nuoma Dubysos upe, stovyklavietes ir dazasvydis ant pacio Dubysos kranto kur kadaise malunas miltus male...
Baidares nuomojame plaukimams Dubysos ir Krazantes upemis. Liemenes transportavimas, zemelapiai ir neperslampami maisai iskaiciuoti i baidares nuomos kaina. Nera pasleptu mokesciu. Ivairus marsrutai. Nuolaidos moksleiviams.
Dubysa pasigrozeti galite ir 6-vieciais ar 10-vieciais katamaranais. su juo neimanoma apsiversti, todel ji daznai renkasi vyresnio amziaus turistai, zvejai, arba seimos su vaikais. be galo megstamas bernvakariu ir mergvakariu.
Stovyklavieteje rasite keturias pavesines, kuriu didziausia talpina apie 30 zmoniu. Prie kiekvienos pavesines yra lauzaviete, saslykine, vietos palapinems. pavesinese taip pat yra apsvietimas, galite naudotis el prietaisais. Visos pavesines su graziu vaizdu i upe.
Dazasvydzio zaidima galime suorganizuoti 10ciai zmoniu. Duodame kaukes, pirstines, aprangas. Zaidimui paruostos dvi aiksteles. yra apsaugimis tinklas ziurovams. Prie dazasvydzio taip pat yra pavesine jusu ispudziams po zaidimo aptarti.
Belieka tik susiplanuoti, nors galima ir neplanuotai atvykus nors porai valandu pasiduoti upes tekmei...
Maloniai jusu laukiame!!!

P.S. kainos nesikandzioja ;)

Skelbimas „Plaukimai Dubysa ir Kražante“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laisvalaikis“ turinį.

1 / 1 Plaukimai Dubysa ir Kražante
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Tomas Mitkevicius
Kelmė
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
240041
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
94
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19