Pinjata Tai Puiki Staigmena Šventei !!!

8 Eur

Pinata (tariama Pinjata)– tai rankų darbo žaislas su įdedama staigmena viduje (galite pripildyti saldainiais, mažais nedūžtančiais žaisliukais ar kitomis smulkmenomis). Ji mušama lazda ar pan.tol kol išbyra tai kas paslėpta viduje. Tai linksmas gimtadienio žaidimas, tinkantis linksmiems draugų ir šeimos susibūrimams,mergvakariams, Valentino dienai, jubiliejams, Velykoms, darbo vakarėliams, vaikų darželio šventei .

Pinata, tai gali tapti nepamrštama bet kokios šventės pramoga. Išsirinkite bet kuria iš modelių arba pasiulykite savo ir sukurkite nepamirštamą šventę sau arba savo vaikui.


Taip pat darau ir turiu papuoštų lazdų daužymui.


Dėl kiekvienos Pinjatos tariamasi individualiai,darau ir pagal Jūsų pateiktus pavyzdžius, gaminimas užtrunka apie savaite arba keles dienas .
Siunčiu į įvairiausius miestus,kaimus,miestelius.
Galimas atsiėmas Kaune NEMOKAMAI.


TURIU IR PAGAMINTŲ PINATŲ(DĖL KAINŲ IR KITOS INFORMACIJOS TEIRAUTIS TEL.ARBA EL.PAŠTU).

Lukrecija
el.paštas : *****
Tel. +*****

Skelbimas „Pinjata Tai Puiki Staigmena Šventei !!!“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-09-28. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laisvalaikis“ turinį.

1 / 4 Pinjata Tai Puiki Staigmena Šventei !!!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Lukrecija
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Mažeikiai
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
255345
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
159
Atnaujintas:
2018-09-28 00:00