Pinata/pinjata

Kaina sutartinė

Darau įvairių formų, pagal temas, skaičius pinjatas. Darbelius saugiai siunčiu į kitus miestus.

PINJATOS kartu su fb: Šventės puošmena, greitai ir kokybiškai atliekami darbai ❤️

Pinjatos - tai smagi dekoracija/žaidimas pagyvinantis šventę, sukeliantis daug smagių emocijų, juoko, įsimintinų akimirkų.

Konkrečiau, tai - tuščiavidurė dekoratyvinė dėžė kurioje yra padarytas langelis kur galima įdėti staigmeną.

Kas dedama į vidų?

Dažniausiai į vidų dedama konfeti (smulkios spalvotos popieriaus drožlės), įvairiausi saldainiai, čiulpinukai, guminukai ar kokios mini dovanėlės kurios nedūžta, loterijos bilietukai. Fantazijai ribų nėra: gali būti užrašai surašyti ant lapelio, užduotėlės kurias reikia atlikti ir t.t.....

Kaip reikia žaisti?

Pirmiausią reikia pinjatą pakabinti maždaug tokio aukščio kad mušant su lazda pasiektu pačią dekoraciją. Tuomet šventės dalyviai išrikiuojami eilute ir pirmam (jubiliatui) stovinčiam prie pinjatos užrišamos akys arba galima neužrištomis, apsukama kelis kartus aplink, duodama lazda ir žiūrime kaip sekasi mušti/daužyti pinjatą iš kurios turi išbyrėti viduje esančios dovanėlės šventės dalyviams. Kad nebūtų nuskriaustų dalyvių nustatome ribą kiek kartų kiekvienas dalyvis galės mušti vienu kartu. Pavyzdžiui 3 ar 5 kartus. Tuomet sekančiam dalyviui užrišamos akys, apsukama ir duodama lazda ir taip kartojame kol staigmena pradeda kristi iš pinjatos.

Kokiomis progomis tinka Pinjata?

Pinjata tinka įvairiausioms progoms, ne tik vaikų šventėse: krikštynoms, gimtadieniams, darželio išleistuvėms, tačiau ir suaugusiųjų šventėse: mergvakariai, bernvakariai, vestuvės, gimtadieniai, jubiliejai, giminių susitikimai ir t.t....

Kokia kaina?

Kaina svyruoja nuo 12 - 20e priklausomai kokio dydžio pati pinjata, kokia forma ar abi pusės dekoruotos. Dažniausiai būna ~15e.

Siuntimas: kadangi pinjata didelio dydžio dažniausiai netelpa į paštomatą, siunčiama paštu, autobusų siunta arba kurjeriu.

❗Galima pagaminti kad tilptu į paštomatą ?
❗Gaminama įvairių formų ?

❤️ Užsakymai priimami tel. 8 636 *****

Skelbimas „Pinata/pinjata“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-04-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laisvalaikis“ turinį.

1 / 11 Pinata/pinjata
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Rima
Telšiai
Skelbimus talpina nuo 2021 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
272372
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
28
Atnaujintas:
2021-04-20 05:02