Gėlių pristatymas Vilniuje

Kaina sutartinė

Ar esate girdėję posakį, kad meilę galima išreikšti ne tik žodžiais, bet ir puokšte gėlių? Jeigu ne – pabandyti verta. Gėlės – neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, jos spontaniškai veikia aplinką, besąlygiškai išreiškia grožį ir spinduliuoja meilę. Gėlės gali būti universali dovana bet kuriuo gyvenimo atveju, todėl artėjant šventėms Gintarės gėlių komanda visada pasirengusi padėti.
Jeigu norite nustebinti mylimus žmones ir praskaidrinti jų dieną, vadinasi kreipiatės ten, kur reikia. Gintaresgeles.lt svetainėje rasite įvairių rūšių gėlių, kurias galėsite įsigyti puokštėje ar net dėžutėje. Šalia gėlių pridėję mėgstamų saldainių dėžę, balioną su atviruku ar vieną iš mūsų siūlomų dovanų, padarysite šventę dar nuostabesne ir įsimintinesne.
Mūsų įdomios ir originalios gėlių puokštės, skintos gėlės ar gėlės dėžutėse tiks ne tik įvairių švenčių proga, tačiau jomis galėsite dekoruoti ir namus ar net pasipuošti biurą. Rinkitės iš plataus gėlių asortimento ir jas mes sudėsime pagal individualų užsakymą arba pasiūlysime vieną iš savo turimų variantų.
Plačiau apie pristatymą: Vilniaus mieste nemokamai pristatome nuo 40 eurų, perkantys už mažesnę sumą turi sumokėti 7 eurų pristatymo mokestį. Užsakymo kaina į Vilniaus priemiesčius yra šiek tiek didesnė – 9 eurai. Už papildomą 4 eurų mokestį galime nustebinti jūsų mylimą žmogų ir pristatyti gėles ar dovaną tiksliu laiku (+- 30 min.)

Skelbimas „Gėlių pristatymas Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-02-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laisvalaikis“ turinį.

1 / 1 Gėlių pristatymas Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Gintarės Gėlės
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
263175
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
227
Atnaujintas:
2020-02-20 18:10