Gėlių pristatymas Vilniuje

Kaina sutartinė

Nors gėlės negali išspręsti visų problemų, jos gali tapti puikia pradžia norint parodyti savo meilę ir rūpestį mylimam žmogui. Tai augalai, kurie džiugina ir šildo kiekvieno širdį, todėl, kodėl jų nepadovanojus kitam arba nepasidovanojus pačiam sau?
Atėjus pavasariui www.breto.lt komanda kviečia įsigyti ne tik įvairiausias dovanas švenčių proga, tačiau ir gėles, kurios įsimintai pažymės šilumos pradžią ir nustebins artimą žmogų. Mūsų siūlomos gėlių puokštės yra unikalios, daromos pagal kiekvieno pageidavimą. Norintys išskirtinių puokščių arba gėlių dėžutėse tikrai gali kreiptis, nes mūsų užduotis: išpildyti visus kliento norus ir lūkesčius. Gėles galėsite pasirinkti ne tik pagal rūšį, bet ir pagal tipą, o mes rasime jums tinkamiausią sprendimą.
Gėlių pristatymas Vilniuje dar niekada nebuvo toks paprastas ir patogus. Už papildomą mokestį nuvešime gėles į jūsų norimą Vilniaus arba Vilniaus rajono vietą. Todėl galėsite nesivarginti pats važinėdamas ir norėdamas nustebinti mylimą asmenį gėlių puokšte. Taip pat, pagal jūsų pageidavimą, gėles galėsime įteikti anonimiškai, palikdami mažą paslaptį, kurią padėti įminti galėsite tik jūs pats

Skelbimas „Gėlių pristatymas Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-02-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laisvalaikis“ turinį.

1 / 1 Gėlių pristatymas Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Breto
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
263171
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
212
Atnaujintas:
2020-02-20 18:09