Dovanos

Kaina sutartinė

Artėja artimo draugo, mylimojo ar šeimos nario gimtadienis, o jūs dar neturite dovanos? Svarstote ką dovanoti, nes nežinote ko reikia dovaną gausiančiam žmogui? Nespėjote nupirkti dovanos, o šventė jau šį vakarą? Nepergyvenkite, www.breto.lt komanda visada pasirengusi ne tik patarti, bet ir padėti visais su dovanomis susijusiais klausimais.
Elektroninėje parduotuvėje www.breto.lt rasite unikalių ir įdomių dovanų pačioms įvairiausioms progoms: boso dienos, gimtadienio, krikštynų, metinių, Kalėdų, vestuvių ir panašiai. Taip pat galėsite pasirinkti dovaną pagal tai, kam ruošiatės ją dovanoti: mylimajam, tėčiui, mamai, ar net močiutei. Mūsų parduodamos dovanos yra įdomios, išskirtinės, jų tikrai neįmanoma įsigyti bet kurioje parduotuvėje, todėl jas pasirinkę liksite patenkinti, toks bus ir dovaną gavęs žmogus. Taip pat mūsų parduotuvėje yra galimybė nusipirkti ne tik įvairiausių dovanų, bet ir gėlių bei balionų – šis variantas išties patrauklus, kadangi viską įsigyti galėsite vienoje vietoje.
Dovanas siunčiame paštu arba už minimalų mokestį pristatome visame Vilniaus mieste ir jo apylinkėse. Jeigu nenorite laukti ir norite dovaną atsiimti patys, visada laukiame naujai įsikūrusioje parduotuvėje Basanavičiaus g. 18, Vilniuje

Skelbimas „Dovanos“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-02-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laisvalaikis“ turinį.

1 / 1 Dovanos
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Breto
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
263168
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
198
Atnaujintas:
2020-02-20 18:08