Balionai

Kaina sutartinė

Nežinote kur įsigyti įvairiaspalvius, įvairių formų balionus savo šventei? Mes žinome išeitį! Kreipkitės į www.breto.lt komandą ir mes pasiūlysime pačių unikaliausių bei įdomiausių variantų, nustebinančių kiekvieną vaiką ir suaugusįjį.
Elektroninėje www.breto.lt parduotuvėje parduodami balionai yra skirtingų formų ir spalvų, su užrašais ir be jų, todėl tikrai rasite sau tinkantį variantą. Mes galime pasiūlyti helio ir folinius balionus, kurie bus puiki dovana arba priedas prie jos bet kokios šventės proga. Iš balionų gausos galėsite pasirinkti įvairių formų (alaus bokalo, šampano butelio, animacinių herojų, princesių, automobilio ir kt.), spalvų (raudonos, juodos, geltonos ir kt.), su užrašais (gimtadienio, vaiko gimimo proga) ir be jų, raidžių bei skaičių balionus.
Kadangi mūsų asortimentas tikrai platus, jame rasite tai ko ieškote. Nežinantiems ko nori, pasiūlysime įdomių balionų, atsižvelgdami kam ir kokia proga jie bus dovanojami, arba kokia šventė jais bus puošiama. Pasiūlysime ne tik vienetinius balionus, bet ir balionų puokštes, kurios sukels daug emocijų ją gavusiems žmonėms. Beje, už papildomą mokestį galėsime pristatyti balionus Vilniaus mieste ir jo apylinkėse, tad kodėl nepasinaudojus proga?

Skelbimas „Balionai“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-02-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laisvalaikis“ turinį.

1 / 1 Balionai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laisvalaikis:
Breto
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
263169
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
182
Atnaujintas:
2020-02-20 18:09