Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Apynauji,daugiafunkcini,sportini laikrodi ""Huger AT 200 SH"Vokiečių "Bosch"fyrmos

38 Eur

Taip[ pat maloniai kviečiame apsilankyti mūsų internetinėj parduotuvėj adresu www.prekiurojus.lt ir feisbuke
Sveiki,
parduodam garsios fyrmos "Bosch"Vokišką tikslumas garantuotas 98 proc.,originalas,kaip sako "Boschas"ir Afrikoj "Boschas"?,gavom siuntą iš uzsienio,taip pat turim ir kitokių laikrodukų su 50 proc.nuolaida.pvz "Polar"Amerikiečių fyrmos,"APPLE"bet dabar kalbam apie šitą konkretų modeliuka.Viskas yra paspaudus mygtuka neoninis apšvietimas,todėl galit laika paziurėt lengvai,nakti,prietemoj,yra temometras,rodo kalendorių,laika,savaitės diena,data,nepralaidus vandeniui,originalas,todėlk tikrai atsparus vandeniui ne kabutėse,yra ymontuotas specialus sensorius,jutiklis originalas,ir kitos funkcijos,sportininkams tikrai geras variantas uz gera kaina,beveik uz dyka :)ir geros fyrmos:)
daugiafunkcį laikrodį Huger su altimetru, termometru, barometru, laikmačio ir žadintuvo funkcija. Atsparus drėgmei. Medžiaginė apyrankė su odos elementais. Komplekte medžiaginis dėklas su užtrauktuku.
Rodo aukštį virš jūros lygio, atmosferos slėgį, aplinkos temperatūrą, yra chronometras su 10 atminčių, programuojamas laikmatis, 2 žadintuvo nustatymai, data, laikas, ekrano apšvietimas

Skelbimas „Apynauji,daugiafunkcini,sportini laikrodi ""Huger AT 200 SH"Vokiečių "Bosch"fyrmos“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-05-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Laikrodžiai vyrams“ turinį.

1 / 4 Apynauji,daugiafunkcini,sportini laikrodi ""Huger AT 200 SH"Vokiečių "Bosch"fyrmos
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laikrodžiai vyrams:
Kestuxxx
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
271624
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
118
Atnaujintas:
2021-05-13 10:34