NEW5DOVANA VISOMS PROGOMS - MAGNETINIS LAIKRODIS - NEW5

85 Eur

Santegros magnetinis laikrodis NEW5 su hematitu ir austriškos kristalais, yra meno šedevras, kuris prides Jums unikaluma ir individualuma.

Santegros magnetinis laikrodis NEW5 su hematitu ir austriškos kristalais, yra meno šedevras, kuris prides Jums unikaluma ir individualuma. Su ja Jus galite sustiprinti savo sveikata. Pagerinti metabolizmą ir suploneti. Magnetinis laikrodis puikiai papuoš jūsų ranką. Padės visada buti su puikia nuotaika. Laikrodžio mechanizmas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno Japonijoje. Atlikta kokybės kontrolė, nurodyta ant viršelio antroje laikrodžio pusėje. Apyrankę sudaro hematitas, natūralūs akmenys (kvarcas, perlai, oniksas ir t.t.) ir dekoratyviniai papuošimai. Apyrankės magnetinis laukas negali sugadinti laikrodžio mechanizmo irpaveikti tikslaus ėjimo. Daugiau informacijos instrukcijoje. Hematitinėse Santegros laikrodziose natūrali medžiaga hematitas imagnetintas ypatingu budu gydomojo efekto pasiekimui. Kiekviena grandinė turi 800 Gausu. Nešiojant magnetinęs laikrodzius, laukas hematitiniu ideklu veikia į biologiškai aktyvius riešo taškus: širdies, kraujagyslių, plaučių, plonosios ir storosios žarnų, kvėpavimo, virškinimo organų ir urogenitalinės sistemos, sumažina riebalų kaupimąsi (gerina medžiagų apykaitą), pagerina emocinį stabilumą, šalina migrenos, normalizuoja arterinį spaudimą, sustiprina visą imuninę sistemą. Magnetinis lakrodis NEW5 - puikiausia dovana nešanti sveikatą, puikus būdas suteikti džiaugsmą ir malonumą sau ir artimam žmogui. Magnetinis laukas apyrankės - 800 Gausu. Tinka visiems zodiako ženklams.

Tinklapis: http://www.sveikatashop.lt

Visi mano skelbimai puslapyje sveikatashop

1 / 1 NEW5DOVANA VISOMS PROGOMS - MAGNETINIS LAIKRODIS - NEW5
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Laikrodžiai moterims:
Alla
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
181623
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
2525
Atnaujintas:
2024-03-16 08:05