Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Labai mielas KATINĖLIS ieško namų

Nemokamai

Katinėlis Šerifas ieško jaukių namų ir žmogaus, mokančio nuoširdžiai mylėti. Katinėlis jaunas, gimęs 2022 m pavasarį, tvarkingas, naudojasi dėžute su kraiku, o svarbiausia - be galo mielas, linksmas ir draugiškas (Y) . Šerifas ne tik greitai prisiriša prie žmogaus, visur sekioja iš paskos kaip koks cucikėlis, bet ir kuo puikiausiai sutaria su kitomis katėmis, linksmai šėlioja su mažyliais, draugiškai galynėjasi su bendraamžiais, o savo taikiu, santūriu bei ramiu bendravimu privertė suminkštėti net didžiausios ūsuotos pikčiurnos širdį :-D
Beje, murkalius turi mylimiausią žaisliuką (žaislinį peliuką), su kuriuo niekuomet nesiskiria, mėto, gaudo, ridena, o numetus tolyn, visuomet atneša ir padėjęs prie kojų prašo dar ir dar kartą mesti, kol kai kam (žinoma, ne Šerifui :-D ) nusibosta šis iiiiilgas žaidimas... Šerifas moka ne tik žaisti bet ir atidžiai bendrauti - pakalbinus, jis greitai, greitai atbėga, atidžiai žiūri tiesiai į akis ir visaip kaip stengiasi suprasti apie ką gi jam čia kalbi ;-) . Žodžiu - jis puikus kompanionas mokantiems ir norintiems leisti laiką pūkuotoje kompanijoje (Y)
Na o greta savo įgimtų savybių Šerifas turi dar ir globoje susikrautą kraitelį, su kuriuo galės išdidžiai pakeltu nosiuku žygiuoti į naujus namus - paskiepytas kompleksine vakcina, atlikta kastracija, sulašinti vaistukai nuo vidaus ir išorės parazitų, sučipuotas bei atlikti virusinių ligų testai (Y)
Jei jaučiate, jog Šerifas skirtas kaip tik jums, skambinkite tel. 8 690 ***** ;-)
Marijampolė

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 15 Labai mielas KATINĖLIS ieško namų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Jolita
Marijampolė
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
278176
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
350
Atnaujintas:
2023-02-21 00:00