Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Ylang Ylang eterinis aliejus 5 ml – stiprus afrodiziakas BioAroma, Graikija

12 Eur

Ylang Ylang eterinis aliejukas – tai aukščiausios kokybės, 100% Natūrali kosmetika BIOAROMA iš saulėtosios Kretos, Graikija.

Ylang Ylang aliejus stiprus afrodiziakas, malonus ir jausmus žadinantis aromatas žadina lytinį potraukį, padeda esant frigidiškumui ir impotencijai.

Ylang Ylang aliejus teigiamai veikia nervų sistemą, atpalaiduoja, šalina įtampą, nerimą, pyktį ar baimę. Malonus aromatas padeda vaikams įveikti naktines baimes, ramiai nusiteikti miegui.

Ylang Ylang aliejus optimizuoja kraujotaką, retina pulsą, išlygina jo ritmą, normalizuoja kraujo spaudimą.

Ylang Ylang aliejus universali odos priežiūros priemonė, veiksmingai padeda ir riebiai, ir sausai odai. Palankiai veikia dirglią ir pažeistą odą, ją ramina, šalina aknę, gydo problemines vietas.

Ylang Ylang eterinis aliejus stiprina nagus, šalina nagų sluoksniavimąsi ar lūžinėjimą. Naudojamas plaukų priežiūros priemonėse, skatindamas sveikesnių, stipresnių plaukų augimą, padeda nuo plaukų slinkimo.

Kvapas labai ilgai laikosi, nuostabus aliejukas.

P.S. Esu atsakinga bei sąžininga, tad gausite siuntinuką 100 proc. originalius ir visada laiku. Klaipedoje kviečiu susitikti, kitur siunčiu. Jei turite kokių klausimų, mielai į juos atsakysiu.

www.sveikatashop.lt

Visi mano skelbimai puslapyje sveikatashop

1 / 1 Ylang Ylang eterinis aliejus 5 ml – stiprus afrodiziakas BioAroma, Graikija
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kvepalai moterims:
Alla
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
257414
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1536
Atnaujintas:
2021-12-05 10:35