Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

AFRODIZIAKAS - ALEJUS MASAŽUI 100 ml - BioAroma

18 Eur

AFRODIZIAKAS - aliejus MASAŽUI 100 ml su jazminu, santalmedžiu, kananga (Ylang Ylang).

Alejų mišinys, sukurtas lytiniam potraukiui skatinti,aistrai žadinti. Po naudojimo oda tampa kaip aksomas. Masažokite visą kūną. Alejus geriau įšsigeria su vandeniu,todėl rekomenduojama užtepti ant švaraus šiek tiek drėgno kūno (pvz., po dušo). Primename, kad meilės naktis su afrodiziakais nesibaigtų fiasko!

Santalų,jazminų, kanangas (yalang-ylang) – visi šie aliejai turi raminamąjį poveikį, bei švelniai stimuliuoja. Yra keliama hipotezė, kad šie aliejai turi hormoninį poveikį organizmui. Žinoma, kad santalų ir jazminų aliejai tiek vyrams, tiek moterims (ir netgi katėms) turi svaiginantį poveikį, kuriam neįmanoma atsispirti.
Jazminų aliejus – tai euforijos aliejus. Užuodžiant jo kvapą – išsiskiria endorfinai, blokuojami skausmo receptoriai, paaštrėja sensorika, kyla susijaudinimas! Įdomu, kad žmonės, kuriems teko naudoti šiuos aliejus ne dėl seksualinių priežasčių, pastebėjo jų erotinį „šalutinį“ poveikį. Ir tai yra puikus įrodymas, kad aliejus veikia ne todėl, kad tokio poveikio yra tikimasi, o todėl, kad turi atitinkamų savybių ir veikliųjų medžiagų.

Mylinčiam partneriui darant tokį masažą galima tikėtis maksimalaus poveikio.

www,sveikatashop.lt

Visi mano skelbimai puslapyje sveikatashop

1 / 1 AFRODIZIAKAS - ALEJUS MASAŽUI 100 ml - BioAroma
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kvepalai moterims:
Alla
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
262179
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1248
Atnaujintas:
2021-05-16 08:29