Krištolinis šviestuvas

217 Eur

Sietynas, neorokokas, XIX a.pab. - XX a.pr., Prancūzija. Pirmieji sietynai atsirado dar ankstyvaisiais viduramžiais - tuomet tai buvo tiesiog sukryžiuotos medinės lentelės su iš medžio pagamintais spygliais ant kurių būdavo užmaunamos žvakės. Vėliau keitėsi konstrukcijos bei medžiagos ir tik XIX a. sietynų žvakes pakeičia elektros energiją naudojančios lemputės. Krištolo sietynai - tampa ypač populiarūs XVIII - XIX a., vėliau - atsiradus elektros lemputėms - naudojami labiau kaip išsiskiriantis, prabangus dekoro elementas, ne kaip praktiška apšvietimo priemonė.

Šis nuostabus sietynas pagamintas iš natūralaus krištolo. Žodis „krištolas" kilo iš graikiško crystallos - ledas. Krištolas - tai švino stiklas, pasižymintis ypatingu blizgesiu ir švarumu. Nepakartojamas švytėjimas atsiranda gaminio briaunose lūžtant šviesai, todėl jis primena briliantą... Renkantis šviestuvą visada iškyla klausimas, kuri jo paskirtis svarbesnė - puošti interjerą ar skleidžiama šviesa sukurti ypatingą komfortą, per daug nekrintantį į akis ? Šis puošnus krištolinis sietynas puikiai atliks abi funkcijas - tiek dekoratyviąją, tiek funkcionaliąją

Skelbimas „Krištolinis šviestuvas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-23. Siūlome peržiūrėti naujausią „Šviestuvai, lempos“ turinį.

1 / 9 Krištolinis šviestuvas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Šviestuvai, lempos:
Karolis
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
238950
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
995
Atnaujintas:
2016-06-23 13:49