Beauty 4 Eyes blakstienų laminavimas įgyjant tarptautinį sertifikatą

145 Eur

Kas yra blakstienų laminavimas ir blakstienų botoksas?
Blakstienų laminavimo procedūra yra populiari visose Europos šalyse, ji sparčiai užkariauja populiarumą tarp klientų. Pagrindinis skirtumas nuo kitų blakstienų procedūrų, yra tas, kad čia nenaudojami svetimkūniai, kurie prilipdomi prie blakstienos (kaip priauginimo metu). Procedūros metu išryškinamas natūralios blakstienos efektas – ji užriečiama ir pakeliama. Dėka komponentų, kurie yra naudojami procedūros metu, blakstienos yra pripildomos įvairių vitaminų ir keratino. Kitas šio metodo privalumas yra tai, kad nė vienas iš preparatų sudedamųjų dalių nekenkia blakstienų šaknims, todėl šaknis išlieka nepakitusi. Naudojant Las Botox arba Keratin Rich produktą, į blakstieną įvedamas hidrolizuotas keratinas ir hidrolizuotas kolagenas,kuris stiprina, maitina ir drėkina blakstienas iš vidaus.

Procedūra
Procedūra atliekama keliais etapais. Pradžioje pašalinama kosmetika. Blakstienos turi būti švarios, be akių šešėlių, tušo arba kitos kosmetikos. Antrojo etapo metu prie vokų pritvirtinama speciali silikoninė plokštelė, ant jos lygiai išdėstomos blakstienos. Užtepami klijai, kurie gaminami cukraus pagrindu. Per trečiajį etapą, uždengiame blakstienas plėvele ir šiltame vandenyje išmirkytais vatos diskeliais bei folija, kad sukurtume saunos efektą. Ketvirtame etape padengiame blakstienas specialiu serumu, kuris užpildo blakstienos struktūrą, todėl ji tampa storesnė ir ilgesnė. Po to blakstiena pripildoma pigmentu, kad paryškinti jos spalvą. Šis procesas trunka apie 60 - 80 minučių. Gydymo trukmė gali priklausyti nuo kliento blakstienų ilgio.
Ko galime tikėtis iš šios procedūros?
Po procedūros atrodo, kad blakstienos tarsi sulimpa, tačiau šis efektas dings po 24 valandų ir tada bus matomas tikrasis efektas - akys atrodys plačiai atvertos, žvilgsnis taps išraiškingas, o blakstienos bus tamsios, tankios ir blizgančios.


Kaip registruotis?
Mokymai trunka 1 darbo dieną.
Kaina - 145 eurai + 250 eurų startinis rinkinys.
Kontaktai registracijai: +*****, el. paštas: *****

Laukiame Jūsų!!!

Taip pat apsilankykite www.robelita.lt

Skelbimas „Beauty 4 Eyes blakstienų laminavimas įgyjant tarptautinį sertifikatą“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-12-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kosmetologija“ turinį.

1 / 3 Beauty 4 Eyes blakstienų laminavimas įgyjant tarptautinį sertifikatą
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kosmetologija:
UAB Robelita
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Elektrėnai, Ignalina, Jonava, Jurbarkas, Molėtai, Plungė, Šakiai, Širvintos, Švenčionys, Telšiai, Trakai
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
253638
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
974
Atnaujintas:
2018-12-17 13:05