LARRIKIN BALZAMAS PO SKUTIMOSI SU SANDALMEDŽIU

15 Eur

"Natūralios aktyvacijos" technologija, kuri mažina spuogų ir dėmių atsiradimą, oda tampa švelni ir palepinta. Australiškas sandalmedžio aliejus yra natūralus antiseptikas, kuris naikina bakterijas, todėl raminą odą, bei gali mažinti folikulų atsiradimą. Balzamą galimą taip pat naudoti, kaip drėkinamąjį kremą sausai odai ar nuraminti saulės sudirgusia odą.
PAGAMINTA AUSTRALIJOJE

Sandalmedžio aliejus, išpildys jūsų norą. Šis aliejus jau seniai žinomas dėl savo teigiamų savybių odai. Pirmiausiai, sandalmedžio aliejus, žinomas dėl savo egzotiško kvapo. Kadangi turi priešuždegiminių ir antiseptinių savybių tinka jautriai ir sudirgusiai odai. Sandalmedžio aliejus suaktyvina kraujo cirkuliacija, todėl žinomas, kaip vienas iš efektyviausių aliejų lyginančių raukšleles, detoksikuojančių, bei tonizuojančių odą ir giliai drėkinančių. Kremas, kuris praturtintas sandalmedžio aliejumi be šių teigiamų savybių, turi malonų aromatą, kuris teigiamai nuteiks dienai. Būdamas raminamųjų pobūdžio, sandalmedžio aliejus ramina visą nervų sistemą. Sandalmedžio kvapas pašalina įtampą, irzlumą, baimę, susijaudinimą ir kitas su nerimu susijusias savybes. Taigi, mes patariame naudoti produktus kuriuose yra sandalmedžio aliejaus, kad galėtumėte teigiamai ir su entuziazmu pradėti savo dieną.

Privalumai:

Prieš uždegiminis, mažina odos sudirgimą.
Turi antibakterinių savybių, be alkoholio.
Gerina kraujo cirkuliaciją, mažindamas odos paraudimą.
Malonaus kvapo ir greitai absorbuojasi.
Tinka visiems odos tipams.
Ramina, gaivina ir regeneruoja odą po skutimosi.
Giliai drėkiną odą.
Geresniam efektui rekomenduojama naudoti kartu su Larrikin skutimosi geliu.

http://kairiuprekyba.com/Products/cosmetics/Larrikin-for-men/aftershave-balm-larrikin-for-men

Skelbimas „LARRIKIN BALZAMAS PO SKUTIMOSI SU SANDALMEDŽIU“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-11-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kosmetika vyrams“ turinį.

1 / 2 LARRIKIN BALZAMAS PO SKUTIMOSI SU SANDALMEDŽIU
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kosmetika vyrams:
Gintare
Skelbimo nr.:
240427
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
203
Atnaujintas:
2016-11-22 09:47