Ruošiu abiturientus aukščiausiam BIOLOGIJOS egzamino balui

9 Eur

Norėdami gerai pasiruošti brandos egzaminui neišvengiamai turėsite daug ir nuosekliai dirbti savarankiškai. Todėl gaišti laiką monotoniškose korepetitoriaus pamokose (kur paprastai tik pakartojama medžiaga esanti vadovėliuose) dažniausiai neverta.

Taigi siūlau:
- Nuotolines pamokas, todėl galite mokytis savu laiku ir Jums labiausiai priimtinu metodu
- Galimybę bet kada iškilus poreikiui konsultuotis su manimi el.paštu, Facebook arba Skype
- Naujai, kitu kampu pateiktą visą programos medžiagą (16 paskaitų su temas iliustruojančiomis skaidrėmis, detaliais konspektais, video medžiaga); kitur pilnai pateiktos ir susistemintos egzamino medžiagos kol kas nėra (nei vienas vadovėlis pilnai neatitinka programos)
- Mano sudarytas užduotis kiekvienai temai, padedančias perprasti egzamino užduočių logiką; užduotis išsamiai ištaisau
- Atsiskaitymą uz išeitos medžiagos kiekį, o ne konsultacijose praleistą laiką (taigi visas kursas kainuos ne daugiau 16x8.69 eurų)

Esu molekulinės biologijos magistrė ir edukologijos magistrantė, turiu daug darbo su abiturientais ir VBE eksternais patirties, tiek "gyvu", tiek nuotoliniu būdu.
Pati taip pat studijuoju ir kvalifikacijas jau ne pirmus metus tobulinu nuotoliniu būdu, domiuosi tokio ugdymo tendencijomis ir galimybėmis užsienyje

Skelbimas „Ruošiu abiturientus aukščiausiam BIOLOGIJOS egzamino balui“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Korepetitoriai“ turinį.

1 / 1 Ruošiu abiturientus aukščiausiam BIOLOGIJOS egzamino balui
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Korepetitoriai:
Eglė
Skelbimo nr.:
230260
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
188
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19