Kondicionierių remontas

1 Eur

Autoservise TOPTIS yra atliekami įvairių automobilių kondicionierių remonto darbai.Kondicionierių remontas atliekamas tik kokybiškomis priemonėmis ir tam skirtomis naujomis, tiksliomis bei europinius standartus atitinkančiomis technikomis, todėl autoservisas TOPTIS kiekvienam iš Jūsų gali garantuoti atliktų darbų profesionalumą ir aukščiausią kokybę.
Siekiant išvengti tokių kondicionieriaus remonto darbų būtina reguliariai valyti radiatorių. Tačiau patiems tokios procedūros atlikti nerekomenduojama, todėl geriausia yra kreiptis į šios srities specialistus. Tad patikėkite šį darbą profesionalams.
Tad kondicionierių remontas TIKautoservise TOPTIS bus atliekamas operatyviai ir kokybiškai. Šio autoserviso darbuotojai skiria ypatingą dėmesį savo klientų automobiliams ir siekia, kad klientas visada liktų patenkintas teikiamomis paslaugomis, todėl šis servisas iš kitų autoservisų išsiskiria tuo, jog taip pat specializuojasi važiuoklės remonte, techniniame automobilių aptarnavime bei kondicionierių remonte.Įmonės darbuotojai nuolat tobulėja dalyvaudami mokymuose, seminaruose ir nuolat didindami darbo našumą bei kokybę.
Aukščiausia kokybė, puikus aptarnavimas, operatyvumas – visa tai rasite Vilniaus autoservise TOPTIS.
Ateities g. 21 A Vilnius; tel: *****.
Daugiau informacijos mūsų interneto svetainėjewww.toptis.ltIr, žinoma, sekite naujienas bei akcijas Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/pages/Toptisautoservisas/*****

Skelbimas „Kondicionierių remontas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti transporto skelbimai“ turinį.

1 / 6 Kondicionierių remontas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti transporto skelbimai:
Toptis
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
226787
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
220
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23