WWW.MARSIETIS.LT - ELEKTRONIKOS LYDERIS VISOJE LIETUVOJE

10 Eur

WWW.MARSIETIS.LT - ELEKTRONIKOS LYDERIS VISOJE LIETUVOJE

VISŲ KOMPIUTERIŲREMONTAS - Atliekamas bet kokio sudėtingumo remontas. Turime visas reikalingas detales ir įrangą vietoje. Suteikiama konsultacija ir diagnostika.

TELEFONŲ / PLANŠETŲ REMONTAS - Keičiame, taisome, perrašome, atgaiviname įvairius telefonus, planšetus, greitai, kokybiškai ir patikimai.

GPS NAVIGACIJŲREMONTAS - Atliekame visas paslaugas susijusias su GPS navigacijomis. Konsultuojame apie GPS įsigyjimo ar kitais klausimais.

VISŲ FOTOAPARATŲ / VIDEO KAMERŲ REMONTAS - Remontuojame įvairių gamintojų skaitmeninius fotoaparatus, video kameras ir jų priedus. Visus darbus atliekame greitai, kokybiškai, darbams suteikiame garantijas.

VISŲ SPAUSDINTUVŲ REMONTAS - Teikiame visų tipų spausdintuvų, kopijuoklių, faksų aparatų, daugiafunkcinių įrenginių techninį servisą. Atliekame rašalinių ir lazerinių spausdintuvų kasečių pildymą.

NAUDOTOS DALYS (ELEKTRONIKA) - Prekiaujame naudota elektronika ir jos dalimis. Gausus pasirinkimas ir garantija.

IŠKVIETIMAS Į NAMUS /OFISĄ - Skubus kompiuterių meistro iškvietimas į namus ir ofisą. Įmonių reguliari ir ilgalaikė priežiūra. Išrašome PVM sąskaitas faktūras.

REMONTO BŪSENOS TIKRINIMAS - Galite patikrinti Jūsų remonto užsakymo būseną.


www.marsietis.lt / +***** / Vilniaus g. 230, Šiauliai / Tilžės 107, Šiauliai / *****
Nesvarbu iš kokio miesto esate, mūsų kurjeris paims sugedusį įrenginį ir pristatys Jums veikiantį. Mokėjimas po pristatymo

Skelbimas „WWW.MARSIETIS.LT - ELEKTRONIKOS LYDERIS VISOJE LIETUVOJE“ paskutinį kartą atnaujintas 2024-02-21. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kompiuterių remonto paslaugos“ turinį.

1 / 1 WWW.MARSIETIS.LT - ELEKTRONIKOS LYDERIS VISOJE LIETUVOJE
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kompiuterių remonto paslaugos:
www.marsietis.lt
Šiauliai
Skelbimus talpina nuo 2018 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
271216
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
583
Atnaujintas:
2024-02-21 21:17