Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

GALIMYBE UZSIDIRBTI NAMUOSE !

Kaina sutartinė

Sveiki, siulau pasinaudoti sia paprasta papildomo uzdarbio galimybe internete. Tai labai paprastas ir perspektyvus darbas, kuri atlikti bus labai nesunku, tam tereikia tik elementariu ziniu kaip naudotis kompiuteriu ir internetu, kaip pvz: facebook ar kazkas panasaus:). Libertagia Tai nauja, 2013 Spalio 12 diena startavusi, tarptautine kompanija Portugalijoje. Ši inovatyvi kompanija kuria savo socialini tinkla, pavadinimu Live in Box, kuris tures visas dabartiniu socialiniu tinklu funkcijas ir veiks panašiu principu kaip Facebook, Whatsapp, Twitter, Skype viename socialiniame tinkle. Taip pat i visa tai bus itrauktos šios funkcijos: tiesiogines TV transliacijos, blogas, duomenu talpykla ir t.t.

LibertaGia gali uždirbti visi, todel nebutina investuoti norint pradeti dirbti.

LibertaGia verslo modelis paremtas tinkliniu marketingu. Jeigu nežinote kas tai yra, trumpai Jums paaiškinsiu: jie nori, kad prie kompanijos prisijungtu kuo daugiau žmoniu, o tai labai efektyviai padeda reklamuoti kompanija ir jos produktus. Uždirbate abu, Jus ir kompanija. Galite pakviesti seimos narius, draugus,ir pazystamus.

Palankus metas prisijungti prie kompanijos veiklos. Kaip jau minejau kompanija atsidare 2013m. Spalio 12 d.ji yra nauja, turinti didelius tikslus, ir labai sparciai populiareja, o kadandi vienas is uzdarbio butu yra paremtas tinkliniu marketingu, tai yra labai palankus laikas jungtis prie kompanijos, ir surasti nauju zmoniu norinciu dirbti sioje kompanijoje, todel kad nors ir greitai populiareja lietuvoje dar tik isibegeja.

Trys uždarbio budai:
1. Dienos užduotys:
2. Produktu pardavimai
3. Jusu komandos tinklas (kvieciate žmones prisijungti ir daryti ta pati)
Jus galite pasirinkti viena iš šiu uždarbio metodu arba dirbti su visais iš karto. Aš pats dirbu ties pirmu ir treciu budu. Dienos užduotys yra pats paprasciausias budas uždirbti (uždarbis nuo 3 iki 80 USD kiekviena darbo diena, priklausomai nuo to koki paketa pasiekete).

Nemokami nariai (bronzinis paketas) gali uždirbti 60 USD per menesi, atlikinedami paprastas užduotis kasdien skirdami po maždaug 20 minuciu. Taigi vien tik atliekant dienos uzduotis ateityje bus galima uzsitikrinti pakankamai solidu atlyginima. Visi paketai galioja vienerius metus.

Bronze BOX - 60 USD/men (nemokamas).
Booster BOX – 100 USD/men
Silver BOX – 240 USD/men
Gold BOX – 400 USD/men
Platinum BOX – 800 USD/men
Visionary BOX – 1600 USD/men


Registruojantis, butina pateikti tikslius savo duomenis, pvz: asmens korteles numeris (8 skaitmenu), kad nekiltu problemu ateityje, nes jeigu duomenu neuzpildysite, uzpildysite netiksliai arba visai nieko neuzpildysite, tiesiog nesikaups pinigai jusu balanse. Taip pat užsiregistrave turite 30 dienu, savo dokumentu kopiju pateikimui (Personal data). Jie reikalingi tik isitikinti kad uzregistruotas asmuo realiai egzistuoja,tai yra irodymas kad tikrai registravotes jus. Taip pat pagal siuos duomenis Jums išduos asmenine debetine banko kortele – GiaPay.

Jeigu susidomejote registruotis reikia per sia nuoroda. http://libertagia.com/Dovis1 Atidare sia nuoroda paspausite confirm.

Kaip uzsiregistruoti: https://www.youtube.com/watch?v=hD3X29QkimM
Konferencija apie LibertaGia : https://www.youtube.com/watch?v=Xr_BTm7wWJ8
Paaiskinimas kaip dirbti neinvestuojant ir nekvieciant kitu zmoniu: https://www.youtube.com/watch?v=-2fUhaKwxLM
Kaip atlikti dienos uzduotis :https://www.youtube.com/watch?v=p7JpEDaaIjw

Jeigu turite daugiau klausimu galite rasyti man i el pasta: ***** Atsakysiu i visus rupimus klausimus. Sekmes!:)

Skelbimas „GALIMYBE UZSIDIRBTI NAMUOSE !“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kompiuterių kursai“ turinį.

1 / 1 GALIMYBE UZSIDIRBTI NAMUOSE !
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kompiuterių kursai:
Dovis
Skelbimo nr.:
218290
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
150
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19