Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Logitech Z506 3D 5.1 garso sistema ir mikrofonas (PARDUOTA)

60 Eur

NAMŲ KINO 5.1 3D GARSO SISTEMA AUDIO. VIDEO TECHNIKAI, KOMPIUTERIAMS, PRIEDĖLIAMS.
Logitech 5.1 namų kino garso sistema 60 EURŲ ir mikrofonas dovanų,
Mikrofonas atskirai su Karaoke funkcija 20 EURŲ.
SISTEMOS REIKALAVIMAI:
Veikia su bet kuriuo įrenginiu, turinčiu ausinių lizdą (3,5 mm), RCA arba 6 kanalų tiesioginius įėjimus,
Televizijos
Kompiuterių
smartphone
Planšetės
Muzikos grotuvas
DVD grotuvas
"Blu-ray" leistuvas
"PlayStation ®
" Xbox ®
"Wii
LOGITECH Z506 TECHNINĖS SAVYBĖS:
Ši garsiakalbių sistema, pasižyminti 150 vatų galios 5.1 garsiakalbiais, suteikia gilų, turtingą erdvinį garsą. Penki garsiakalbiai ir vienas žemų dažnių garsiakalbis užtikrina garsą, kurį galite išgirsti ir jausti.
Mėgaukitės tikruoju erdviniu garsu per šešių kanalų tiesioginius įėjimus, naudodami kompiuterio garso plokštę, arba sukurkite 3D stereo erdvinį garsą iš dviejų kanalų šaltinių, kai jungiate per 3,5 mm arba RCA įėjimus.
PAPRASTA KONTROLĖ:
Lengvai pasiekite maitinimo ir garsumo valdymą dešiniajame garsiakalbyje. Tinkinkite savo patirtį, derindami bosą naudodami specialią žemų dažnių garsiakalbio valdymo rankenėlę.
ERDVINIS GARSAS
Šią 5.1 garsiakalbių sistemą, į kurią įeina kairieji, dešiniai ir centriniai kanalai, du galiniai palydoviniai garsiakalbiai ir vienas žemų dažnių garsiakalbis, pastatykite sau viduryje. Mėgaukitės įspūdinga teatro patirtimi savo namuose.
150 VATŲ GARSO SISTEMA:
150 W / Peak / 75 Watts RMS maitinimo sistema su žemyn įjungtu žemųjų dažnių garsiakalbiu suteikia didelį erdvinį garsą bet kuriai kambario vietai.
UNIVERSALUS NUSTATYMAS:
Palaiko kelias prisijungimo parinktis. Naudokite kompiuterio garso plokštę, kad galėtumėte prisijungti per šešių kanalų tiesioginius įėjimus ir mėgautis tikruoju erdviniu garsu arba prijungti kitus įrenginius per 3,5 mm arba RCA įėjimus, sukuriant 3D stereo erdvinį garsą iš dviejų kanalų šaltinių.
Prijunkite iki dviejų prietaisų vienu metu. Perjungiant šiuos du garso šaltinius nereikia atjungti.
TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS:
Bendra galia (RMS): 75W
Žemų dažnių garsiakalbis: 27W
Centrinė: 16W
Kolonėlės: 4 x 8W
Šešių kanalų tiesioginis: 1
3,5 mm įvestis: 1
RCA įvestis: 1
Ausinių lizdas: 1
DAUG YRA VIDEO PRISTATYMŲ APIE LOGITECH Z506 5.1 NAMŲ KINO GARSO SISTEMĄ, PAVYZDŽIUI GALITE PASIŽIŪRĖTI KAIP PRIJUNGTI PRIE TELEVIZORIAUS.
https://www.youtube.com/watch?v=1HrlMGdEzuE

MOKROFONO PANASONIC RP-VK21 SAVYBĖS:
Mikrofonas skirtas bendravimui per skype, vokalui ir karaoke funkcijai. Mikrofonas patiks tiems, kurie mėgsta dainuoti Karaoke dainas. Pridedamas specialus adapteris, su kuriuo galėsite prisijungti ir naujus ar senus audio ar media įrenginius bei DVD leistuvus su KARAOKE funkcija. Šiais laikais galima ir internetu ar per įsidiegtas specialias programas dainuoti Karaoke dainas prisijungus mikrofoną prie kompiuterio. Mokrofono laido ilgis 3 metrai.

DĖMESIO: PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE PER SIUNTŲ TARNYBĄ, O Į PAMINĖTUS MIESTUS GALIU PRISTATYTI PATS

Skelbimas „Logitech Z506 3D 5.1 garso sistema ir mikrofonas (PARDUOTA)“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-02-21. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kompiuterinės garso kolonėlės“ turinį.

1 / 11 Logitech Z506 3D 5.1 garso sistema ir mikrofonas (PARDUOTA)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kompiuterinės garso kolonėlės:
audrius
Kaunas, Alytus, Marijampolė, Kalvarija, Lazdijai
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
262738
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
128
Atnaujintas:
2019-02-21 14:42