Kombinuoti Turėklai

1 Eur

Kombinuoti turėklai yra populiarus pasirinkimas tarp tų, kurie ieško patikimų ir saugių turėklų, atitinkančių jų poreikius ir norus. Tai specialios konstrukcijos, kurios susideda iš dviejų dalis: fiksuotos ir atlenkiamos. Fiksuotos dalys yra tvirtai pritvirtintos prie sienų ar kitų pastatų konstrukcijų, o atlenkiamos dalys gali būti sulenktos arba ištrauktos pagal poreikį.

Kombinuoti turėklai gali būti pagaminti iš skirtingų medžiagų, tokių kaip aliuminis, nerūdijantis plienas arba kiti atsparūs korozijai ir ilgaamžiški medžiagos. Taip pat jie padengiami specialia danga, kad padidintų jų atsparumą korozijai ir kitoms atmosferos sąlygoms.

Šie turėklai yra naudojami ne tik pastatų fasadams, bet ir terasoms, balkonams ar kitoms panašioms konstrukcijoms. Kombinuoti turėklai gali būti pritaikyti bet kokiam pastatui ar terasai. Be to, kombinuoti turėklai yra tvirtai sumontuoti prie pastato sienų ir gali atlaikyti didelius apkrovas. Taip pat šie turėklai atitinka visus būtinus saugumo reikalavimus, todėl jie yra saugi pasirinkimo galimybė.

Pagrindinei kombinuotų turėklų konstrukcijai suteikiame net 5 metų garantiją

Skelbimas „Kombinuoti Turėklai“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-05-31. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos biuro paslaugos“ turinį.

1 / 4 Kombinuoti Turėklai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos biuro paslaugos:
UAB „Alumig“
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
279508
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
47
Atnaujintas:
2023-05-31 09:12