Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Kokybiški Šiltnamiai iš Polikarbonato

Kaina sutartinė

Mūsų šiltnamiai 20*20 arba 40*20 prifilio jų sienelės storis - nuo 1 mm, jei radote pigesnį šiltnamį, reiškia jis bus su mažesniu skaičiumi lankų ir plonesnėmis sienelėmis (nuo 0,5 iki 0.8 mm) bei mažesnio tūrio, tokius šiltnamius galite rasti prekybos tinkluose, jie paprastai tarnauja keletą sezonų. Tokių šiltnamių instrukcijose būna nurodoma, kad jiems reikalinga speciali priežiūra (žiemą reikia valyti sniegą arba statyti atramas viduje).

Specializuotas kanalinis Garant firmos polikarbonatas neišskiria toksiškų medžiagų, skirtingai nuo EKONOMINĖS klasės polikarbonato, kurio išskiriamas medžiagas sugeria augalai, o vėliau jos patenka į žmogaus organizmą. Pirkdami šiltnamį reikalaukite kanalinio polikarbonato sertifikato. Mūsų šiltnamiai komplektuojami su firmos
Garant polikarbonatu, kurio storis - 4 mm, jam suteikiama 10 metų garantija, polikarbonatas specializuotas šiltnamiams, turi UV apsaugą ir sertifikatą!

Nuotraukos atitinka pristatomos prekės išvaizdą. Būkite atsargūs pirkdami šiltnamius internetu. Jums gali pristatyti mažesnių išmatavimų ir prastesnės kokybės šiltnamį, kurio karkaso metalo storis iki 0,8 mm.

KODĖL TURĖTUMĖTE RINKTIS MŪSŲ ŠILTNAMIUS?
Lietuvoje šiltnamius galima įsigyti paskambinus telefonu. Pristatome visoje Lietuvoje!
Geriausios kainos ir 100 % kokybė! (pirkdami šiltnamius iš skirtingų gamintojų pasiteiraukite dėl lankų skaičiaus). Mūsų šiltnamių atstumas tarp lankų yra 0,67cm).
Lengvai surenkami be suvirinimo darbų (varžtai yra komplekte).
2 durys su orlaidėmis abiejuose šiltnamio galuose.
Per visą šiltnamio ilgį viršuje ir šonuose yra konstrukcijos sutvirtinimai.
Mūsų gamyba, pardavimas be tarpininkų.
Produkcijai suteikiama garantija.
Galimybė apžiūrėti ekspozicijoje esantį pavyzdį.
Karkasai iš profiliuoto 20*20*1mm, arba 40*20*1mm vamzdžio, atstumas tarp kurių 67cm.

BE IŠANKSTINIO APMOKĖJIMO! APMOKĖJIMAS PRISTAČIUS PREKĘ!

NIEKAM NEPERVEDINĖKITE SAVO PINIGŲ, JUMS GALI NEATVEŽTI PIGESNI ŠILTNAMI!
Jei jums rūpi derlius ir reikalingas šiltnamis, kurio nesulaužys sniegas ir nesugadins kruša, skambinkite ir pirkite pas mus!

Skelbimas „Kokybiški Šiltnamiai iš Polikarbonato“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-03-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairi įranga sodui, daržui, miškui“ turinį.

1 / 9 Kokybiški Šiltnamiai iš Polikarbonato
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairi įranga sodui, daržui, miškui:
Erikas
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
264194
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
558
Atnaujintas:
2023-03-20 00:00