Dovanojamas jaunas, kastruotas, skiepytas biglio mišrūnas!

Nemokamai

Kai nepasiseka vėl... Kartais su džiaugsmu išlydėję globotinį į naujus namus net negalime patikėti, kad teks vėl rašyti jo dovanojimo skelbimą. Nežinom, kodėl žmonėms vis nepavyksta numatyti įvairių situacijų, suplanuoti savo galimybių. Bet vėl tenka išgirsti - nebegaliu, nenoriu, nelaikysiu. O Bimas dar nežino, kad jis ir vėl... vienas.

Bimą rado Salininkuose. Vos kelių mėnesių mažylis blaškėsi tarp pusnių, sušalęs, alkanas, vienišas. Jį priglaudė šeima, kuri atsakingai stengėsi surasti jo tikruosius šeimininkus, bet paieškos nedavė rezultatų. Jo niekas neieškojo. Žmonės išmokė Bimą gražių manierų, paskiepijo, bet pasilikti negalėjo.

Bimą padovanojo. Naujoje savo šeimoje Bimas gavo Bingo vardą, bet tenugyveno kelis mėnesius. Žmonės, kamuojami asmeninių problemų, savo tolimesniame gyvenime vietos šuneliui neberanda. Bimas yra apie 10 mėn. biglio mišrūnas. Jis puikiai tiks sportuojantiems arba savo kiemą turintiems žmonėms. Bimas yra itin energingas, mėgsta dūkti ir išdykauti, jis pasižymi tikru „biglišku“ charakteriu, todėl gulėt tarp pagalvėlių visą dieną jam tikrai nepatiks. Bimas jau kastruotas, paskiepytas, išmokytas pasiprašyti į lauką. Jis tikras vaikučių draugas ir pirmūnas dresūros mokykloje.

Bingo labai laukia savo naujų ir šįkart būtinai paskutinių namų... Nejau tokiam šauniam šuneliui gali visąlaik nesisekti? Skambinkite jo likimu besirūpinančiai Margaritai tel. 8 606 ***** (Vilnius)

Skelbimas „Dovanojamas jaunas, kastruotas, skiepytas biglio mišrūnas!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos šunų veislės“ turinį.

1 / 6 Dovanojamas jaunas, kastruotas, skiepytas biglio mišrūnas!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos šunų veislės:
Margarita
Vilnius
Skelbimo nr.:
192833
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1290
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19