Pilnas naujo busto įrengimas kompleksiškai! - Brigada-Master®

7000 Eur

Pagrindinės kompleksinės paslaugos:

STATYBOS “iki raktų“ kompleksiškai + visos papildomos paslaugos + gerbūvis:

1. Nuo sklypo paieškos, pirkimas/pardavimas (visi dokumentai, teisininkas, architektas) + projektavimai (leidimai) + statybos „iki raktų“.
2. Nuo architekto/konstruktoriaus (projektavimai, leidimas statybai, sąlygos) + statybos + apdaila + įrengimas + visos papildomos paslaugos + gerbūvis.
3. Nuo statybų (pagal esantį projektą) iki pilnos apdailos ir įrengimą pagal projektą (+dokumentų ir projektų auditas) + visos papildomos paslaugos + gerbūvis.

KAPITALINIAI būsto remontai “nuo A iki Z” kompleksiškai, ar naujo busto įrengimas (pagal projektą ar be jo) + visos papildomos paslaugos:

1. Sena statyba: viso busto pilnas kapitalinis remontas be rekonstrukcijų
2. Sena statyba: viso busto pilnas kapitalinis remontas su rekonstrukcija
3. Nauja statyba: viso busto pilnas įrengimas ir apdaila be rekonstrukcijų
4. Nauja statyba: viso busto pilnas įrengimas ir apdaila su rekonstrukcija

Nekilnojamas turtas: užsakant statybų ar kitus pagrindinius darbus ir paslaugas + papildomos paslaugos.
1. Sklypai (statyboms).
2. Namai ar kotedžai (neįrengti).
3. Butai (nuo 2 kmb).
Mes vieninteliai vykdome VIP statybos ir įrengimo projektu!

Aukštos paklausos MIX-paslaugos:

1. Lauko vandentiekis (vandentiekis, nuotekos, drenažas).
(projektavimas + suderinimai + leidimai + darbai + medžiagos technika + pridavimas).
2. Lauko betonavimas (poliai, rostverkas, pardangos).
(darbai + medžiagos + technika).

Atestuoti ir sertifikuoti specialistai pasiūlys šiuolaikiškus sprendimus: elektrikai, santechnikai, architektai, dizaineriai, projektuotojai (tinklai, komunikacijos, sistemos), juristai, matininkai, sąmatininkai, projekto vadovai, projekto administratoriai ir kt. Naudojamos tik modernios technologijos, įrankiai, medžiagos ar naujovės.
* * *
Užsakymų/užklausimų forma:
https://brigada-master.wixsite.com/brigadamaster
* * *
Vienos rūšies (mono-darbams), didelių apimčių darbams atlikti Brigada-Master® gali pasiūlyti išskirtinius įkainius.
Papildomai gali būti atliekami nekvalifikuoti ir dažnai reikalingi Klientams papildomi darbai: medžiagų paieška ir atgabenimas, aplinkos tvarkymas (gerbūvio darbai); statybų šiukšlių išvežimas; objekto valymai po remonto darbų, perkraustymas, baldų atvežimas ir montavimas, sąmatų (darbų ar medžiagų) sudarymas ir pan.
* * * * *
Užklausimų ir Užsakymų proforma: https://brigadamaster.wixsite.com/brigadamaster
* * * * *
Brigada-Master® veikla moderniai organizuota ir pasiskirsto i planinius ir skubius (taikomas antkainis) darbus/projektus.
Į Užsakovo paklausimą Brigada-Master® pateikia savo Pasiūlymus, kurie dažniausia atitinka kelių kokybės lygių (pagal Užsakovo pageidavimą ar jo skiriamą biudžetą): Vidutinis, EURO-Standart, Aukštas arba VIP.
Pasiūlymui gauti, Užsakovas detaliai aprašo ir išsiunčia reikiamų darbų sąrašą (žinant taikomas technologijas, nurodant plotus m2, taškų vnt. ir pan.) ar bendrą norimų rezultatų sąrašą (nedetalizuojant darbų eigos ir technologijų). Prie savo paklausimo Užsakovas prisega: projektus, planelius, brėžinius, dizainus ir dirbamų plotų stovio foto.
Galutiniai apžiūrai ir test-matavimams atlikti, direct-pasiūlymui pateikti, Užsakymo/Proform Oder įforminimui Brigada-Master® specialistai atvyksta pagal išankstinį susitarimą.
* * *
Brigada-Master® projektus vykdo ne tik Baltijos jūros ir Šiaurės šalyse: Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Estijoje, Vokietijoje, Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, Islandijoje, Baltarusijoje, Rusijoje; Anglijoje.
Diplomat Service Baltic® – motininė Brigada-Master® struktūra; vykdo visas operacijas su nekilnojamų turtu.
***
Kontaktams:
Užklausimų ir Užsakymų proforma: https://brigadamaster.wixsite.com/brigadamaster
Mail: *****
Tel: +***** (visi mesendžeriai darbo valandomis)

Skelbimas „Pilnas naujo busto įrengimas kompleksiškai! - Brigada-Master®“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-08-24. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos statybų paslaugos“ turinį.

1 / 11 Pilnas naujo busto įrengimas kompleksiškai! - Brigada-Master®
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos statybų paslaugos:
Brigada-Master
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2018 metų 11 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
270489
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1550
Atnaujintas:
2023-08-24 08:20