SPA ,,Amber Palace"

Kaina sutartinė

Dabar ir Jūs turite galimybę praleisti stebuklingą laiką gintaro rūmuose, kur girdėti tik svaiginanti bangų mūšos melodija, kur prieš akis atsiveria neaprėpiamas jūros mėlis ir kur sielą apima begalinė ramybė ir palaima. Sveikatos centras „Energetikas“ 2013-aisiais metais atvėrė naujojo SPA „Amber Palace“ duris.
Vos 50 metrų nuo Baltijos jūros kranto nutolusi gintaro teikiamų malonumų oazė „Amber palace“ maloniai kviečia savo svečius pasimėgauti stebuklingomis gintaro procedūromis unikaliame eko SPA komplekse. Čia gintaras ne tik gydo, bet ir padeda puoselėti grožį. Patikėkite savo odą mūsų specialistams ir leiskite jiems gintaro pagalba nuraminti ir išvalyti Jūsų odą, grąžinti jaunatviškumą, išgydyti uždegimus, sureguliuoti medžiagų apykaitą, rūgščių ir šarmų pusiausvyrą kraujyje – lai Jūsų oda ilgiau išlieka skaisti, švelni ir lygi.
Mūsų svečių patogumui viešbutyje įrengtame SPA komplekse esantis baseinas su povandeninėmis bei masažinėmis srovėmis grąžins jėgas, energiją, pakels nuotaiką,
sustiprins sveikatą. Nuovargį užmiršite pasikaitinę saunoje, infraraudonųjų spindulių ar
turkiškoje pirtyse. Kūno ir veido masažai, kūno šveitimas, įvairūs puoselėjantys įvyniojimai- tai tik dalelė tų malonumų, kurie laukia Jūsų, apsilankius mūsų SPA kabinetuose. Garantuojame, jog subtili prabanga, nepakartojamas vaizdas į jūrą bei gaivinantys SPA malonumai atitiks kiekvieno „Amber palace“ svečio poreikius ir skonį

Skelbimas „SPA ,,Amber Palace"“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 8 SPA ,,Amber Palace"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Sveikatos centras
Palanga
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
197281
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
592
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23