Frakcinis veido atjauninimas lazeriu

Kaina sutartinė

Veido oda praranda jaunatvišką žavesį, nebėra tokia stangri, gyvybinga ir švytinti? Norint nubraukti kelis metus nuo savo veido ir atjauninti odą, nebūtina ,,gultis po skalpeliu”.Tai padaryti yra paprasta pasitelkus į pagalbą naujos kartos frakcinį Clear+Brilliant lazerį.
Frakcinis veido atjauninimas lazeriu padės išlyginti raukšleles, sustangrinti odą, atkurti jos tonusą. Taip pat oda bus puikiai atgaivinta, taps skaistesnė bei švytinti. Ši procedūra taip pat naudinga turintiems problematišką, į bėrimus linkusią odą, kadangi jos metu sutraukiamos poros, gydomi aknės randeliai. Frakcinis veido atjauninimas paskatina odos atsinaujinimą, ji tampa sveikesnė, švelnesnė, gyvybingesnė. Tai visiškai saugi ir odą puoselėjanti procedūra, po kurios jau kitą dieną galima grįžti prie įprastos dienotvarkės.
Domina frakcinis veido atjauninimas lazeriu? Išsamesnė informacija: https://www.amberesthetic.lt/frakcinis-odos-atjauninimas
Lauksime Jūsų atvykstant!
Registracijos tel.: +*****
Adresas: Popieriaus g. 16, Kaunas

Skelbimas „Frakcinis veido atjauninimas lazeriu“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-12-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 1 Frakcinis veido atjauninimas lazeriu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Amber Esthetic
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
272553
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
66
Atnaujintas:
2021-12-22 00:00