Frakcinis odos atjauninimas Clear+Brilliant lazeriu Kaune

Kaina sutartinė

Išlaikyti jaunatvišką ir gyvybingumu spinduliuojančią odą galima ir vyresniame amžiuje. Tai padaryti yra paprasta pasitelkus į pagalbą naujos kartos frakcinį Clear+Brilliant lazerį, kuris padės efektyviai atjauninti bei atgaivinti veido odą.

Frakcinis odos atjauninimas padės išlyginti raukšleles, sustangrinti odą, atkurti jos tonusą. Taip pat oda bus puikiai atgaivinta, taps skaistesnė bei švytinti. Ši procedūra taip pat naudinga turintiems problematišką, į bėrimus linkusią odą, kadangi jos metu sutraukiamos poros, gydomi aknės randeliai. Frakcinis odos atjauninimas paskatina odos atsinaujinimą, ji tampa sveikesnė, švelnesnė, gyvybingesnė. Tai visiškai saugi ir odą puoselėjanti procedūra, kurią galima atlikti veido, kaklo ir dekoltė srityse.

Domina frakcinis odos atjauninimas Kaune? Išsamesnė informacija: https://www.amberesthetic.lt/frakcinis-odos-atjauninimas

Lauksime Jūsų atvykstant!

Registracijos tel.: +*****
Adresas: Popieriaus g. 16, Kaunas

Skelbimas „Frakcinis odos atjauninimas Clear+Brilliant lazeriu Kaune“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-07-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 1 Frakcinis odos atjauninimas Clear+Brilliant lazeriu Kaune
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Amber Esthetic
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
268544
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
246
Atnaujintas:
2023-07-27 00:00