Dr. Kęstutis Maslauskas: nosies operacija ir ką reikia apie ją žinoti

1 Eur

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas med. m. dr. Kęstutis Maslauskas internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/nosies-korekcija/ dalijasi svarbia informacija, susijusia su nosies plastine operacija, dar vadinama rinoplastika. Čia pateikiama svarbi informacija apie nosies operaciją ir tai, ką reikia žinoti ruošiantis jai. Taip pat čia sužinosite kuo skiriasi atvira nuo uždaros nosies operacijos.
Rinoplastika šiandien tampa labai svarbi kalbant ne tik apie grožį, bet taip pat ir apie sveikatą. Ne retam pacientui reikalinga nosies pertvaros operacija, pagerinanti kvėpavimo funkcijas ir leidžianti gyventi pilnavertį gyvenimą. Nosies pertvaros operacija leidžia pajusti naują gyvenimo kokybę, todėl šiandien ją išdrįsta darytis vis daugiau pacientų.
Nosies operacija – tai svarbus pasirinkimas kiekvienos žmogaus gyvenime, nepriklausomai nuo to, ar jis nori pašalinti nosies kuprelę, ar pagerinti savo kvėpavimo funkcijas.
Plastikos chirurgas dr. Kęstutis Maslauskas savo internetiniame puslapyje https://www.drmaslauskas.lt/nosies-korekcija/ dalijasi vaizdais prieš ir po to, kai buvo atlinka nosies plastinė operacija. Pasižiūrėję galeriją galite įvertinti galutinius rezultatus ir apsispręsti, ar jums reikalinga tokia nosies operacija

Skelbimas „Dr. Kęstutis Maslauskas: nosies operacija ir ką reikia apie ją žinoti“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-12-02. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 1 Dr. Kęstutis Maslauskas: nosies operacija ir ką reikia apie ją žinoti
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Kęstutis Maslauskas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2020 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
271305
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
20
Atnaujintas:
2020-12-02 22:20