Dr. Kęstutis Maslauskas: krūtų didinimas, ką reikia žinoti apie šią operaciją?

1 Eur

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas med. m. dr. Kęstutis Maslauskas internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/krutu-didinimas-implantais/ dalijasi svarbia informacija apie tai, kaip atliekama operacija krūtų didinimas implantais. Čia pateikiama svarbi informacija apie krūtų operaciją, kainas ir tai, ką reikia žinoti ruošiantis jai. Taip pat čia sužinosite kada naudojamas krūtų didinimas implantais, o kokiomis aplinkybėmis - krūtų didinimas riebalais.
Krūtų didinimas implantais šiandien tampa labai svarbus kalbant ne tik apie grožį, bet taip pat ir apie pasitikėjimą savimi, juk krūtys – tai visais laikais buvo ir yra moteriškumo simbolis.
Iš visų moterų, kurios kreipiasi dėl krūtų didinimo tik apie 2% nori turėti ryškesnį ir daugiau iššaukiantį rezultatą.
Didžioji dalis besikreipiančių dėvi mažiausio dydžio liemenėles ir noras bent kiek padidinti krūtis, kurios yra moteriškumo simbolis, iš tiesų yra natūralus.
Tam kad pavyktų išgauti kuo natūralesnį rezultatą, stengiamasi, kad implantą iš viršutinė dalies padengtų raumuo arba būtų pakankamas riebalinis sluoksnis, kuris padengtų implantą ir neleistų jam sudaryti matomo kontūro.
Krūtų didinimas ir natūralus operacijos rezultatas priklauso nuo skirtingų krūtų implantų formų, kurios visada detaliai suderinamos su pacientėmis. Dr. Kęstutis Maslauskas savo internetinės svetainės galerijoje dalijasi nuotraukomis prieš iš po krūtų didinimo operaciją: https://www.drmaslauskas.lt/krutu-didinimas-implantais/

Skelbimas „Dr. Kęstutis Maslauskas: krūtų didinimas, ką reikia žinoti apie šią operaciją?“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-01-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Kęstutis Maslauskas
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2020 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
271557
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
39
Atnaujintas:
2021-01-13 19:11