Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Clayton Meg Waite "Trečiadienio seserys"

3 Eur

2011
Lietuvių kalba
"Metodika", 320 psl., min. v.
Būklė: ideali (knyga visai nauja, nė karto neskaityta)

Penkios jaunos mamos - Frenkė, Linda, Ketė, Eli ir Bret - kiekvieną trečiadienį susitinka miesto parke ir dalijasi patirtimi apie santuoką, vaikų auklėjimą bei meilę knygoms. Vieną vakarą Linda draugėms prisipažįsta norinti parašyti romaną. Paaiškėja, kad apie tai slapta svajojo visos, tad pamažu gimsta "Trečiadienio seserų" draugija - penkios draugės pradeda pildyti savo dienoraščių puslapius ir taip atskleidžia viena kitai savo viltis bei svajones. Jos nepraleidžia progos padrąsinti viena kitą, padeda išgyventi vyrų neištikimybę, grėsmingas ligas, pralaimėjimus ir kartu džiaugiasi sėkme. Pamažu atsiverdamos viena kitai, moterys atranda save - suvokia, kas jos iš tiesų yra ir kuo norėtų tapti, bei kviečia skaitytoją nebijoti svajoti

Skelbimas „Clayton Meg Waite "Trečiadienio seserys"“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos knygos“ turinį.

1 / 1 Clayton Meg Waite "Trečiadienio seserys"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos knygos:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
228546
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
267
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00