Onikso akmens suvenyras "Obuolys"

14 Eur

Suvenyras obuolys iš Pakistano Onikso akmens. Išmatavimai:10*7,5 cm Galima graviruoti. Labai populiaru dovanoti tėvams, vestuvių proga
Onikso akmens poveikis žmogaus asmenybei:

ONIKSAS – Tai stiprus apsauginis akmuo, kuris suteikia stabilumo ir pusiausvyros. Puikiai saugo nuo neigiamos energijos, psichinių ir fizinių užpuolimų bei prakeikimų. Subalansuoja vyriškas ir moteriškas energijas, padeda suvaldyti aistras ir emocijas, gali būti naudojamas mažinti seksualiniams troškimams. Padeda atsikratyti blogų įpročių, stiprina savikontrolę ir mažina stresą. Kadaise vadintas “vadų akmeniu”, jis suteikia valdžią ir didina protinius sugebėjimus. Patartina išbandyti tokią Onikso savybę – prieš einant maudytis palaikyti jį kurį laiką maudymuisi paruoštame vandenyje. Po maudymosi pajusite ypatingą ramybę, atsipalaidavimą ir saugumo jausmą. Be to, Oniksas skaidrina mintis ir harmonizuoja organizmo funkcijas.
http://altmarket.lt/oniksas-akmens-gaminiai/431-onikso-akmens-obuolys.html
arba telefonu +*****

Skelbimas „Onikso akmens suvenyras "Obuolys"“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-30. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos interjero detalės“ turinį.

1 / 2 Onikso akmens suvenyras "Obuolys"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos interjero detalės:
altmarket
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
227979
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
3210
Atnaujintas:
2016-06-30 20:20