Baldai, paveikslai, interjero detales, dizainas

Kaina sutartinė

Baldai, paveikslai, interjero detales, dizainas

Projektas menoerdvė.lt - tai virtuali erdvė, kurioje siekiama suburti - pakviesti dailininkus, dizainerius, architektus, baldų gamintojus ir kitus meno kūrėjus burtis į vieną virtualią erdvę, kurioje jie būtų pasiekiami kiekvienam žmogui (pirkėjui) norinčiam įsirengti ir turėti jaukius, gražius ir išskirtinius namus.
Pagrindinis mūsų tikslas - suvesti kuriančius ir vertinančius grožį žmones. Norime propaguoti meną, padaryti jį prieinamą kuo platesniam žmonių ratui. Šiuolaikiniam skubančiam žmogui ši virtuali galerija puiki galimybė susipažinti su klasikinėmis bei šiuolaikinėmis meno rūšimis, o norint net ir pritaikyti jas skirtingose savo namų erdvėse. Šių laikų žmogui norisi rasti tai, kas būtų unikalu, gražu ir tinkama būtent jo namų interjerui. Tad tikiuosi, kiekvienas iš Jūsų čia rasite tai, ko dar iki šiol neradote prekybos centruose, mažose parduotuvėlėse ar galerijose. Čia sutilps viskas ką apima žodis Menas ir išskirtinumas!

www.menoerdve.lt *****
Tel. *****
http://menoerdve.lt/interjeras-interjero-dizainas-namu-interjeras-baldai-paveikslai/visos_imones.html

Skelbimas „Baldai, paveikslai, interjero detales, dizainas“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-07-04. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos interjero detalės“ turinį.

1 / 1 Baldai, paveikslai, interjero detales, dizainas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos interjero detalės:
menoerdve
Skelbimo nr.:
190415
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
387
Atnaujintas:
2013-07-04 15:05