Važiuoklės remontas

1 Eur

Jūsų atomobilyje atsirado pašaliniai garsai, tokie kaip: ūžimas, barškėjimas ar traškesys? Važiuojant per kelyje esančias duobes jaučiatės nestabiliai? Nebedelskite ir nerizikuokite ne tik savo, bet ir savo artimųjų sveikata ir atvykite į Vilniuje esantį autoservisą TOPTIS kuo greičiau!
Uždelsę kreiptis į autoserviso darbuotojus dėl važiuoklės remonto, vėliau gali tekti keisti kitas sugadintas važiuoklės detales.
Autoserviso TOPTIS specialistai ragina nebedvejoti ir pasirūpinti savo automobiliu jau dabar! Pasirinkę šio autoserviso paslaugas visiems darbams bus suteikta garantija. Tai tik dar kartą Jus užtikrins kokybiško darbo atlikimu.
Be visa to, autoservise TOPTIS yra teikiamos tokios paslaugos kaip: tepalų keitimas, atliekamas kondicionieriaus remontas bei sankabos remontas, šarnyrų restauravimas, stabdžių remontas ir ratų suvedimas. Taip pat šiame autoservise galite pasirinkti ir tokias paslaugas: sankabos keitimas, mikroautobusų remontas, duslintuvų remontas, padangų montavimas.
Patikėkite šį darbą šios srities specialistams, kurie jau turi ilgametę patirtį šioje srityje ir puikiai tai išmano.
Aukščiausia kokybė, puikus aptarnavimas, visada geros kainos – visa tai rasite Vilniaus autoservise TOPTIS.
Nebedelsk, važiuoklės remontą atlik jau dabar! Skambinkite autoserviso TOPIS specialistams!
+370 683 84 819, +370 638 28 777, +370 646 92 321, +370 670 *****.

Daugiau informacijos mūsų interneto svetainėje www.toptis.lt. Nepamirškite sekti aktualiausias naujienas bei akcijas Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/pages/Toptisautoservisas/*****

Skelbimas „Važiuoklės remontas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti transporto skelbimai“ turinį.

1 / 1 Važiuoklės remontas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti transporto skelbimai:
TOPTIS
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
223752
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
319
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23