Tepalų keitimas

1 Eur

Nepriklausomai nuo automobilio modelio, tepalų keitimas turi būti atliekamas reguliariai.Automobilių aptarnavimo aukščiausia kokybė, puikūs specialistai, moderni bei šiuolaikiška automobilių diagnostikos ir remonto įranga – visa tai rasite į kokybę orientuotame autoservise TOPTIS.
Tad tepalų keitimas ir kiti automobilių remonto darbai yra atliekami ne tik kokybiškai, bet ir operatyviai. Taip pat Vilniuje esantis autoservisas TOPTISnuolat siekia palaikyti abipusį ryšį su savo klientais, kad užtikrintų TIK aukščiausios kokybės automobilių remonto paslaugas, atitinkančias klientų poreikius ar net viršijančias jų lūkesčius.
Tad autoserviso naudojama profesionali įranga bei dirbantys kvalifikuoti specialistai leidžia kiekvienam klientui pasiūlyti plataus spektro paslaugas ir užtikrinti, kad tepalų keitimas bus atliktas kokybiškai.
Ateities g. 21 A Vilnius; tel: *****.
Daugiau informacijos mūsų interneto svetainėjewww.toptis.ltIr, žinoma, sekite naujienas bei akcijas Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/pages/Toptisautoservisas/*****

Skelbimas „Tepalų keitimas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti transporto skelbimai“ turinį.

1 / 6 Tepalų keitimas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti transporto skelbimai:
Toptis
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
226788
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
160
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23