Sankabos remontas

1 Eur

Jūsų automobilio sankaba sugedo? Automobilis nevažiuoja ar važiuoja tik žemomis pavaromis bei buksuoja? Nedelskite ir kreipkitės tik į šios srities profesionalus.
Autoservisas TOPTIS atlieka visus reikiamus sankabos remonto ir keitimo darbus, nustato sankabos gedimus, jų priežastis bei pataria kaip tinkamai eksploatuoti automobilį ir sumažinti sankabos gedimo rizikas.
Sankabos remontas ar jos keitimas yra būtinas, ka Jūsų automobilio sankaba pradeda buksuoti, praslysti, pradeda trūkčioti ar net tada, kai spaudžiant sankabos pedalą yra girdimas tam tikras triukšmas.
Tad Vilniaus autoservise TOPTISsankabos remontas atliekamas naudojant tik profesionalius darbo įrankius, o teikdami klientams profesionalias paslaugas, žinodami technologinius procesus autoserviso darbuotojai kiekvienam užtikrina paslaugų kokybę ir darbų atlikimo operatyvumą.
Tik tinkamai prižiūrima automobilio sankabatarnaus efektyviai ir ilgai. Tad mūsų autoserviso darbuotojai įvertinę Jūsų automobilio sankabos būklę ir nustatę gedimus atliks tinkamąsankabos remontą.
Ateities g. 21 A Vilnius; tel: *****.
Daugiau informacijos mūsų interneto svetainėjewww.toptis.ltIr, žinoma, sekite naujienas bei akcijas Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/pages/Toptisautoservisas/*****

Skelbimas „Sankabos remontas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti transporto skelbimai“ turinį.

1 / 6 Sankabos remontas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti transporto skelbimai:
Toptis
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
226794
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
151
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23