Sankabos keitimas

1 Eur

Automobilio sankabos paskirtis yra perduoti variklio galią transporto priemonės ratams, todėl būtent sankabos pagalba yra perduodama sukimo jėga, kuri padeda važiuoti ekonomiškai atsižvelgiant į variklio sūkius bei greitį.
Jeigu pastebėjote, kad Jūsų automobilio sankabos diskas yra sugedęs ar išsausėjęs, jei kylant į kalną matote, kad didėja variklio apsukos, tačiau Jūsų automobilis greičiau nevažiuoja ir greitis nedidėja, tuomet jau vertėtų sunerimti ir kuo greičiau vykti pas šios srities specialistus.
Tad autoservise TOPTIS galite atlikti pilnąsankabos keitimąar atlikti kitus Jūsų automobiliui reikalingus remonto darbus.
Kiekvienam savo klientui autoservisas TOPTIS gali pasiūlyti tik geriausius sprendimus, teikti aukščiausios kokybės paslaugas operatyviai ir patikimai!
Ateities g. 21 A Vilnius; tel: *****.
Daugiau informacijos mūsų interneto svetainėjewww.toptis.ltIr, žinoma, sekite naujienas bei akcijas Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/pages/Toptisautoservisas/*****

Skelbimas „Sankabos keitimas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti transporto skelbimai“ turinį.

1 / 6 Sankabos keitimas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti transporto skelbimai:
Toptis
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
226793
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
164
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23