Ratų suvedimas

1 Eur

Atlikti automobilio ratų suvedimąreikia kiekvienam automobiliui, todėl svarbu, kad tai darytų profesionalūs meistrai, kurie naudojasi modernia ir kokybiška įranga.
Ratų suvedimas reikalingas, kad Jūsų automobilis kelyje jaustųsi stabilus. Tad saugus vairavimas kelyje priklauso nuo Jūsų automobilio techninės būklės, todėl autoservisas TOPTIS skatina kiekvieną iš Jūsų atkreipti dėmesį į ratų suvedimo svarbą. Tad, jeigu norite, kad stabdymo kelias būtų saugus, o manevruojant automobilis išliktų stabilus pasinaudokite autoserviso TOPTIS ratų suvedimo pasiūlymu jau dabar.
Jeigu atsitrenkėte į bordiūrą, įvažiavote į duobę, pajutote vairo traukimą į šoną ar pastebėjote netolygų padangų susidevėjimą nebedelskite ir kreipkitės į autoserviso darbuotojus atlikti ratų suvedimą.
Atlikę tokią automobiliui svarbią procedūrą ne tik kad galėsite jaustis saugūs važiuojant automobiliu, bet tai ir suteiks ekonomiškumo. Dėl šios priežasties sutaupysite kuro sąnaudas bei sutaupysite kitų dalių remontui ir naujoms padangoms.
Tad nebedvejokite ir atlikite ratų suvedimą Vilniaus autoservise TOPTIS.
Ateities g. 21 A Vilnius; tel: *****.
Daugiau informacijos mūsų interneto svetainėjewww.toptis.ltIr, žinoma, sekite naujienas bei akcijas Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/pages/Toptisautoservisas/*****

Skelbimas „Ratų suvedimas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti transporto skelbimai“ turinį.

1 / 6 Ratų suvedimas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti transporto skelbimai:
Toptis
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
226792
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
182
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23