Personalizuoti gesintuvai namams, automobiliui ir verslui – Vytėnų gesintuvai

40 Eur

Pasirūpinkite namų, automobilio ar biuro saugumu stilingai – www.vytenugesintuvai.lt prekiauja ne tik standartiniais gesintuvais, bet gaminame ir išskirtinio dizaino, tačiau visus saugumo reikalavimus atitinkančius, gesintuvus. Visi gesintuvai yra sertifikuoti, tad rinktis Jums – ar personalizuotą gesintuvą, ar standartinį.

Gesintuvai gali būti priderinti prie užsakovo reikalavimų: galime pagaminti su Jūsų pasirinktu dizainu bei uždėti įvairius užrašus, įmonių logotipus. Galima rinktis iš mūsų siūlomų dizaino variantų https://www.vytenugesintuvai.lt/galerija/ arba pasiūlyti savo – mes mielai prisideriname prie kliento pageidavimų ir stengiamės įgyvendinti vizas jų vizijas! Tad nesvarbu ar ieškote dovanos namams, ar įkurtuvių dovanos – tai puikus dovanos pasirinkimas bet kuriai progai. O gal reikia gesintuvo namams ar automobiliui? Susisiekite, mes viskuo pasirūpinsime.

“Vytėnų gesintuvai” įsikūrę Kaune, tačiau pristatome visoje Lietuvoje. Personalizuoto gesintuvo pagaminimo laikas yra 5 darbo dienos

Skelbimas „Personalizuoti gesintuvai namams, automobiliui ir verslui – Vytėnų gesintuvai“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-08-02. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai“ turinį.

1 / 3 Personalizuoti gesintuvai namams, automobiliui ir verslui – Vytėnų gesintuvai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai:
Vytėnų gesintuvai
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
265971
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
24
Atnaujintas:
2019-08-02 18:42