Naujos prekės iš Prancūzijos 0,3 eur/vnt

Kaina sutartinė

Prekiaujame įvairių naujų prekių padėklais iš Prancūzijos prekybos tinklų. Padėklo turinį sudaro įvairūs vyr, mot, vaikiški rūbai, avalynė, bižuterija, žaislai, higienos, kūno priežiūros prekės, namų apyvokos prekės, virtuvės reikmenys, indai, kanceliarinės prekės ir t.t. Prekių asortimentas atnaujinamas kas 1-2 savaitės. Padėklų kainos svyruoja nuo 100€ iki 700€. Vienos prekės savikaina vidutiniškai 0,3€ (1lt)
Padėklai su prancūziškais sąrašais

Puiki prekė ir lengvas uždarbis “eurinėms“ parduotuvėms, dėvėtų ir naujų rūbų krautuvėms, turgaus prekeiviams ar alternatyva sendaikčiams.

Taip pat prekiaujame buitine chemija, sodo/daržo įrankiais, buitinės technikos paletėmis, lauko baldais, darbo rūbais

Esame įsikūrę Šiauliuose. Turime apie 2000 m2 sandelius, tad prekių pasirinkimą ras ir smulkus, ir stambus prekybininkas. Kviečiame apsilankyti bei viską pamatyti gyvai. Dirbame kiekvieną darbo dieną, nuo 8 iki 17 val. Esant reikalui galime suorganizuoti parduodamų prekių apžiūrą ir po darbo valandų ar ne darbo dienomis, t.y. šeštadieniais/sekmadieniais.

Išrašome PVM sąskaitas faktūras

Skelbimas „Naujos prekės iš Prancūzijos 0,3 eur/vnt“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai“ turinį.

1 / 8 Naujos prekės iš Prancūzijos 0,3 eur/vnt
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai:
UAB Valdpra
Šiauliai
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
222308
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2502
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23