Medienos granulės

157 Eur

Mes gaminame aukštos kokybės medžio kuro granules. Tai yra suspausta medienos biomasė. Medienos granulės yra švarus (be priemaišų), natūralus kuro šaltinis, turintis daug pranašumų: sąlyginai maža kaina palyginti su gaunama šiluma; didelė energijos koncentracija mažame tūryje; neįprastas ekologiškumas-minimalus oro užteršimas anglies dvideginiu; tinkamas tiek privačių būstų, tiek katilinių naudojimui; deginimui. Didelės granulių spaudimo jėgos sąlygoja jog mažoje pagamintoje granulėje yra talpinamas labai didelis kiekis kuro. Gaminant granules, nenaudojami jokie klijai, cheminiai priedai, jas šimtu procentų sudaro mediena. Ši kuro rūšis yra švari, naturali ir visiškai nekenskminga aplinkai. Medžio kuro granules lengviau sandėliuoti ir transportuoti, taip pat jos užima mažiau vietos.
Biokuras yra vis aktyviau naudojamas Lietuvoje, o jo svarba rytojui yra neabejotina. Tad yra nenuostabu, jog mažai taršus biokuras tapo tokia populiaria kuro alternatyva tiek mūsų, tiek kitose pasaulio šalyse

Skelbimas „Medienos granulės“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai“ turinį.

1 / 6 Medienos granulės
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kiti namų apyvokos reikmenys, daiktai:
Julija
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
213123
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
661
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23